2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو‌ندادم

342 بازدید | 34 پست

اکثرا سرکاره یا من خونه مامانمم‌ زیاد باهم‌وقت‌نمیگذرونیم‌دلیلشم‌اخلاقشه که باب میل من نیست

ولی دیروز بیرون بودیم کلا همه اومد رفتناو‌اذیتای بچه بامن خاک‌برسر بود همیشه همینه کمر برام‌نمونده اگرم شکایت کنم دعوارامیندازه منم بخاطر اینکه بچم نترسه دعوامون بشه چیزی نمیگم اصلا کمکم نمیکنه اصلاااا همه‌کارای خونه وبچه بامنه اون فقط خرید میگنه برا خونه ولا غیر…منم برای اولین بار بعد سه سال از ازدواجمون دیشب اومد سمتم خودمو زدم به خواب قشنگم فهمید ولی دیگه میخوام باهاش سرسنگین باشم در ضمن اصلاااا ب درد حزف زدن نمیخوره ومنم ادم دعوانیستم بنظرتون همیشه سرسنگین باشم خوبه چون خیلی ازش کینه گرفتم

هرچه دادم به اوحلالش باد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کدوم شوهری کمک میکنه؟!؟!؟!والا همه همینناگه میخوای زندگی برا خودت و بچت جهنم کنی به همین راه ادامه ب ...

شوهر شمام‌کمک‌نمیکنه؟؟پس چطور ی سریا میریم‌مراسمی جایی بچه همش بغل مرده و مرد همش بچرو میچرخونه من اصلا نمیگیردش میگه بلد نیستم منم هیچجا نمیرم باهاش از حرصم

هرچه دادم به اوحلالش باد
شوهر منم صب تا شب سرکارهکارای بچه هممم بامنهوقتیم خونس ازسرگیری یا بیهوده یا توگوشی منم سخت نمیگیرم ...

اخه من خونم باشه کاری نمیکنه 

هرچه دادم به اوحلالش باد
شوهر شمام‌کمک‌نمیکنه؟؟پس چطور ی سریا میریم‌مراسمی جایی بچه همش بغل مرده و مرد همش بچرو میچرخونه من ا ...

والا بخدا دو دقیقه هم با هم کنار نمیان

تا بچه میره سمتش چنانش میکنه که کلا دختر ۳ ساله من میگه مردا هیچی بلد نیستن

همش دوتایی دعوا دارن

ولی من باز میگم همون دعواشونم برای اینکه من دو دقیقه ظرفارو در آرامش بشورم یا بدون مزاحمت برم سرویس خوبه خخخ

یکی از کارایی که واقعا به عهده خودشه رو دیگه انجام نده🙃چیزیم گفت بگو خسته بودم یه مردیت بکن این بار ...

اینکارو میکنم انجام میده ولی مثلا ی جا میگم بچرو‌مواظب باش اگه دوسه بار بچه بره بیاد عصبانی میشه منم احوالم بهم‌میخوره دیگه

هرچه دادم به اوحلالش باد