اکثرا سرکاره یا من خونه مامانمم زیاد باهموقتنمیگذرونیمدلیلشماخلاقشه که باب میل من نیست
ولی دیروز بیرون بودیم کلا همه اومد رفتناواذیتای بچه بامن خاکبرسر بود همیشه همینه کمر برامنمونده اگرم شکایت کنم دعوارامیندازه منم بخاطر اینکه بچم نترسه دعوامون بشه چیزی نمیگم اصلا کمکم نمیکنه اصلاااا همهکارای خونه وبچه بامنه اون فقط خرید میگنه برا خونه ولا غیر…منم برای اولین بار بعد سه سال از ازدواجمون دیشب اومد سمتم خودمو زدم به خواب قشنگم فهمید ولی دیگه میخوام باهاش سرسنگین باشم در ضمن اصلاااا ب درد حزف زدن نمیخوره ومنم ادم دعوانیستم بنظرتون همیشه سرسنگین باشم خوبه چون خیلی ازش کینه گرفتم
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من امروز آروم زدم ولی اولین بارمم بود خیلی اعصابم خورد شد، به خودم گفتم هرچی هم غر بزنه بچست و حق داره ما خودمون تو کلی بچه بزرگ شدیم، تفلک چکار کنه تک و تنها
درسته مادرشی حساسی اونم پدرشه فردا روزی بزرگ شد حساس بار میاد یا هم که همسرت رفتار درستی نمیتونه داشته باشه مردا زیاد حوصله نمیکنن پا ندی به بی حوصلگیش خودش رفتار درست تری نشون میده🌹