2777
2789
عنوان

جواب شوهرمو‌ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 34 پست
والا بخدا دو دقیقه هم با هم کنار نمیانتا بچه میره سمتش چنانش میکنه که کلا دختر ۳ ساله من میگه مردا ه ...

🫠🫠🫠😑😑😑عین من بخدا 

هرچه دادم به اوحلالش باد

والامنکه بچه ندارمم شوهرم کاری نمیکنه اینا اینجوری بزرگ شدن کم کم کارهارو ریزریز بهش محول کن یجوری باسیاست مثلا ک نفهمه چجوری شد 

زندگی رو الکی سخت نکنید .اوقاتتونو تلخ نکنید ❤️

❤ My love M❤💍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینکارو میکنم انجام میده ولی مثلا ی جا میگم بچرو‌مواظب باش اگه دوسه بار بچه بره بیاد عصبانی میشه منم ...

بچه اونم هست زیاد حساس نباش بزار خودش کم کم بفهمه رفتار درست و غلطو

امروز دو سه تا در کو.ن.ی هم بهش زدم و اعصابم خورده چون داشتم غذا درست میکردم از صبح گریه میکرد و میگ ...

😔😔😔منم از حرص خودمو اینقد زدمممممم بازوی بچمم گاز گرفتم خدایا چقد دیوانم‌من

هرچه دادم به اوحلالش باد
🫠🫠🫠😑😑😑عین من بخدا

توکلمون بخدا ولی راهش قهر و لجبازی نیست

مطمئن باش اگه با همسرت کنار بیای هم اون میبینه و هم خودت آرامش داری

مردا گوشن هی بگو ولی نه با دعوا و کشش بدی

فکر کردی ماماناشون چرا ۳ هیچ از ما جلوترن ؟! چون همش تو گوششون میخونن

والامنکه بچه ندارمم شوهرم کاری نمیکنه اینا اینجوری بزرگ شدن کم کم کارهارو ریزریز بهش محول کن یجوری ب ...

😔😔😔تحت فشار روانیم یکیو احتیاج دارم بگه بچه منم هست توام میدونم خسته ای نمیکشی

هرچه دادم به اوحلالش باد
شوهر شمام‌کمک‌نمیکنه؟؟پس چطور ی سریا میریم‌مراسمی جایی بچه همش بغل مرده و مرد همش بچرو میچرخونه من ا ...

من همیشه بچم شوهرم جمع میکنه از اول عادت کرده همینجور بوده  چون من واقعا نمیتونم عین اون جمع کنم خودتم هرکار بکنی دیگ اون جمع نمیکنه عادت کرده

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
😔😔😔منم از حرص خودمو اینقد زدمممممم بازوی بچمم گاز گرفتم خدایا چقد دیوانم‌من

وای نه خودتو کنترل کن

من امروز آروم زدم ولی اولین بارمم بود خیلی اعصابم خورد شد، به خودم گفتم هرچی هم غر بزنه بچست و حق داره ما خودمون تو کلی بچه بزرگ شدیم، تفلک چکار کنه تک و تنها

توکلمون بخدا ولی راهش قهر و لجبازی نیستمطمئن باش اگه با همسرت کنار بیای هم اون میبینه و هم خودت آرام ...

امتحان میکنم مرسی عزیزم

هرچه دادم به اوحلالش باد
من یکی با بچم بد حرف بزنه غم دنیا میریزه تو‌دلم

درسته مادرشی حساسی اونم پدرشه فردا روزی بزرگ شد حساس بار میاد یا هم که همسرت رفتار درستی نمیتونه داشته باشه مردا زیاد حوصله نمیکنن پا ندی به بی حوصلگیش خودش رفتار درست تری نشون میده🌹