2777
2789
عنوان

خواهش میکنم نظرتون رو بگید🌹🙏🙏

33 بازدید | 3 پست

با سلام خدمت دوستان عزیز

اگر فکر میکنید میتونید بهم کمک کنید برام بنویسید.

من خدود ۲ سال و نیم پیش یه دختر خانمی رو در یک سفر خانوادگی دیدم که هم چهره و هم رفتارهاش تو اون دو روزی که در یک مکان حضور داشتیم به دلم نشست .

من در طول این ۲ سالی که گذشته بخاطر علاقه به این دختر وارد هیچ رابطه ای نشدم و با این که نبود تعهد قلبی داشتم .

اما بعضی از اوقات (مخصوصا بعد ۶ ماه اولین که معمولا عمر عشق آتشین در حتی رابطه هاست) احساس میکردم که نکنه دوسش نداشته باشم و با احساساتش بازی کنم .

و به نظرم خودم دوری و ملاقات نداشتنمون هم در این سرد شدگی ها دخیله .

اما هر وقت هم که این احساس بهم دست میده دلم میخواد اون احساسات رو تو ذهنم با فکر به همون آدم برگردونم .

خیلی هم دچار وسواس فکری و شک میشم در این زمینه .

از یه طرف هم به خودم میگم اصلا من در مرحله اول شیفته شدن هستم و نبابد اونقدرها هم از خودم انتظارم بالا باشه .

و اصلا عشق واقعی و عمیق بعد از شناخته که به وجود میاد .

به نظرتون این چند سال تعهد و این وضعیت ارزش این رو نداره که بهش درخواست آشنایی بدم تا بیشتر با هم آشناشیم تا ببینیم به درد هم میخوریم یا نه؟

ممنون از پاسخگوییتون🌹

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام . این‌همه مدت منتظر شدی بدون اینکه بدونی اون‌خانوم هم ب تو‌حس داره یا ن ؟ یا اینکه کسی تو زندگی اون هست یا ن؟؟ اگر هیچی نمیدونی هرچ زودتر خودتو هول بده جلو تا حداقل مزه دهنشو بفهمی. بعدش اینکه اونوقتی عاشقی؛ ک وقتی اونو‌میخوای نگی این خوبه ..  مریمم بد نیست ؟؟🤪 راحله  می‌تونه کیس خوبی باشه🤔😉 چطوره ب زهرام فک کنم😁 مهسا چقد امروز نگام میکرد. دلت قنج نره برا کسی تو غیاب اون. کلا فقط یکی برات مهم باشه و بسسسس