2777
2789
عنوان

تاپیکی که کاربر افسانه زد بود چرا ترکید

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 73 پست
ای جاااانم چقد باشعوری. بخدا من باهات شوخی کردم میخواستم برم بخوابم گفتم پیام بدم یه وقت ناراحت نشی، ...

عزیزم خیالت راحت ، ناراحت نشدم  .

خوشحال شدم از آشنایی با شما 

خواب سمندون و ببینی ،😝😝😝

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم خیالت راحت ، ناراحت نشدم .خوشحال شدم از آشنایی با شما خواب سمندون و ببینی ،😝😝😝

منم همینطور عزیزم ، انشالله خوابای خوب ببینی اگه تویه خوابت رفتی نی نی سایت دعوا بود منم یه تگ کن 😁😜🤪

سری بعد بگو وای کرکام

آره الان نگاه کردم دیدم زیر بغلم ریخته از بعد اون تاپیک 😁

فک کنم کاربریشون ترکیده ، وگرنه تا الان موهای سرم هم ریخته بود 🤪😜😁 دو نایب میرختن اینجا منو میزدن 

حالا چرا دعوا بیا تو تاپیک ای شوخی. .

آره تاپیک خنده و شوخی هم عاشقشم ، نه تاپیک دعوا رو زیاد دوست ندارم فقط دوست دارم یبار بیام وقتی دو تا کاربر دعوا میکنن من با جفتشون آروم حرف بزنم و دعوا رو بخوابونمش ، شانس که نمیشه هر بار رسیدم یا دیر رسیدم یا تا تایپ کردم ترکیده 😁😜🤪

والا هیچی نمونده. کرکاهم داره پر پر میشه . ی سر میریم اینستا می‌ریزه ی نی نی سایت

اینستا ندارم ، میام اینجا فقط ، اینجا هم خیلی تاپیکاش الکی شده ، من کاربر قدیمی سایت بودم دوران بارداری یه مدت نبودم بعد که اومدم با گوشی جدیدم اومدم دیگه کاربری قبلیم و پیدا نکردم دوباره اومدم ولی خیلی جو اینجا بد شده