2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پسره برم سرقرار❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 46 پست
اره مامانمم میگه لاشیه دختر بازه از قیافش معلومهولی مگه به قیافه اس آخهبعد من خودمو وابسته نمیکنم خب ...

مطمئن باش مادرا با تجربه ی یک عمر زندگی از ظاهر میفهمن کی بدرد نخوره و کی قابل اعتماد

خیلی چیزا رو از ظاهر هم میشه فهمید.به مادرت اعتماد کن

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفای مادرت بنظرم فقط از روی نگرانیه و اصلا منطقی نیستاون که اشنا بود دلت و شکوند این که غریبه ست حت ...

دقیقا میگم اگه لاشی باشه خب تو قرار اول میفهمم دیگه

کسی ک لاشیه تو قرار اول خودشو نشون میده با رفتاراش

بعد مگه حتما باید آشنا باشه ؟؟ 

مطمئن باش مادرا با تجربه ی یک عمر زندگی از ظاهر میفهمن کی بدرد نخوره و کی قابل اعتمادخیلی چیزا رو از ...

مادرم همین پسر همسایمون هم میگفت پسر خوبیه به حرف مادرم باهاش وارد رابطه شدم ولی دیدم عرضه نداره کات کردیم دلمو شکست

دغدغه مردم رو میبینی توروخدا🤣✨

همینو بگو مرد متاهل زشته گوشواره داشته باشه😂 تازه نمیدونه تتو پیرسینگ ابروهم داره😂

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹
دقیقا میگم اگه لاشی باشه خب تو قرار اول میفهمم دیگهکسی ک لاشیه تو قرار اول خودشو نشون میده با رفتارا ...

ببین خود طرف حتی با پیام هم میفهمه من بودم کاملا متوجه میشدم

ظاهر تاثیر داره رو لاشی بودن یا نبودن ولی هزارتا پسر مودب ظاهر مرتب دیدم از بقیه لاشی تر و عوضی تر بودن

برو فهمیدی لاشیه کنسلش کن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

مادرم همین پسر همسایمون هم میگفت پسر خوبیه به حرف مادرم باهاش وارد رابطه شدم ولی دیدم عرضه نداره کات ...

اونی که میگفت خوبه بد در اومد دیگه ببین اینی که میگه بده چه داغونی در بیاد 

حالا امتحان کن خودت میفهمی

مراقب خودت باش فقط

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
همینو بگو مرد متاهل زشته گوشواره داشته باشه😂 تازه نمیدونه تتو پیرسینگ ابروهم داره😂

آقا اصن بدونه هرکس با پولش هر کاری عشقش بکشه میکنه چه ربطی داره به مردم وا عجب گیری کردیم🪽😂✨

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

حالا اینش به کنار که ظاهر خودشه به خودش مربوطه

فک کن بعضیا چقدرر گستاخن میان روت ریپلای میزنن خجالت نمیکشی این و به فامیلات معرفی کنی؟

شعور صفر بعد میان از ظاهر ادما رو قضاوت میکنن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد