2777
2789
عنوان

رژیم مامانایی ک بچشون حساسیت به پروتئین گاوی داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 12981 بازدید | 32 پست
سلام  دل‌دردهای شدید شبانه، (طوری که یکی دو ساعت پشت سرهم فقط گریه می‌کرد)  (ببخشید) اسه ...

الان حالش چطوره، هنوزم رژیم هستین، اگر تهرانید پیش کدوم دکتر میبرین؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان حالش چطوره، هنوزم رژیم هستین، اگر تهرانید پیش کدوم دکتر میبرین؟ 

الان که دیگه هشت و نیم سالشه 

من از یک سال و نیمش کم کم خوردن لبنیات رو شروع کردم اما مستقیم از شیر نه، کمی پنیر یا ماست یا گوشت گاو.... تا روده هاش کم کم عادت کنن... بعد از اینکه از شیر گرفتمش به خودش هم همینطور... دیگه تو سه چهار سالگی، همه چی می‌خورد چیزیش نمیشد

مشکل بچه های ما اینه که روده فعلا  نمیتونه یک نوع پروتیبن شیر رو هضم کنه، اما به مرور درست میشه

تهرانم، پیش دکتر فیروز آبادی متخصص اطفال می‌بردم 

الان که دیگه هشت و نیم سالشه  من از یک سال و نیمش کم کم خوردن لبنیات رو شروع کردم اما مستقیم ا ...

آها☺️،ب سلامتی خدا حفظش کنه براتون

مال من دوماهو نیمشه،همش ب این فکر میکنم کی خوب میشه و غذا خور ک شد از خیلی چیزا محرومه، امیدوارم همه بچه ها سالم و سلامت باشن همیشه

دکتر فیروز آبادی هم میبرمش

تا الان چند تا دکتر بردیم همشون میگن چیزی نیست و بهمون میخندنو برمیگردیم خونه

حالا پیش یه متخصص آلرژی هم میبرم دیگه هر چی خدا بخواد،،، 

ولی یه دکتر هم خیلی امید داد گفت تا غذا خور بشه درست میشه 

سلامت باشید انشاالله 🌺 

خدا حفظش کنه براتون 🌹

اصلا نگران نباشید، دقیقا تا غذا خور بشه درست میشه، همه چی هم میتونه بخوره.. من اول برای دخترم (از بعد از دو سالگی) کم‌کم از ماست و بستنی و گوشت گاو و... اینا شروع کردم

آها☺️،ب سلامتی خدا حفظش کنه براتون مال من دوماهو نیمشه،همش ب این فکر میکنم کی خوب میشه و غذا خور ک ...

میشه بگید رژیمتون چی بود دخترم سه ماه و نیمشه از دو هفته پیش مدفوعش خلطی و همراه نقطه ی خونی شده ، لبنیات و تخم مرغ و خیلی چیزا رو حذف کردم ، دو روزه مدفوعش خون نداره اما خلطیه ، رو صورتش کمی حالت جوش قرمز میشه و یه ساعت بعد میره ، نمیدونم هویج هم حذف کنم ، در روز فقط مربای سیب ، سیب درختی، مرغ ابپز با کمی هویج، برنج و نون میخورم ، میشه راهنماییم کنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 
میشه بگید رژیمتون چی بود دخترم سه ماه و نیمشه از دو هفته پیش مدفوعش خلطی و همراه نقطه ی خونی شده ، ل ...

شما بچتونو دکتر نبردید؟

خودتون رژیم چی دارید؟

پسر منم دوماه و نیمشه و همین شرایط رو داره. من خیلی چیزا و نمیخورم اما بازم مدفوع پسرم خلطیه و چند روز پیش رگه های خون توش بود.

خواستم بدونم شما چیکار کردید

لبنیات بز یا گوسفندی استفاده کن گوشت بوقلمون و بلدرچین به جای تخم مرغ هم از تخم بلدرچین استفاده کن خ ...

تخم بلدرچین هم مثله تخم مرغ خوب نیست هیچ لبنیاتی هم نباید مصرف کنه

چیا خوردین؟ من ک فقط دوماهه دارم برنج و مرغ میخورم

هر غذایی میشه، فقط با گوشت گوسفندی یا گوشت بوقلمون هم میشه 

برای صبحانه، تخم مرغ، ارده شیره، عدسی، خوراک لوبیا، حلیم( با گوشت گاو نباشه)، کله پاچه

اما خب حتی یه شکلات شیری هم نمی‌خوردم، بيسکوئيت، کیک و....