2777
2789
مشکل مالی .. هیچوقت نتونستم از چیزی ک دلم میخاد بیشترین رو بخرم یا اونیکه میخوام گرون ترین رو ...همی ...

یکی ام آرامشی ک تو بچگی نداشتم و بابام همش دعوامون می‌کرد هربار میومد صلوات می‌فرستادم و تنم میلرزید

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اینکه بابام داشت بیشتر و بیشتر بهم گیر میداد رو دستم نقاشی میکردم گیر میداد ب لباسم گیر میداد ب خیلی چیزا

با اینکه من مذهبی ام ولی همین باعث شد هیچوقت دیگ نخوام جلو بابام نماز بخونم یا بخوام پوشش کامل داشته باشم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

عزیزم خیلی سنت کمه اگه یه رشته تاپ قبول شی آینده مال توعه..

معلوم نیست آخرش چی بشه 

من فقط تلاش میکنم اون چیزایی ک بهش علاقه دارم برم 

هیچوقت هم نمیشه بازار کار یه شغل رو پیش بینی کرد 

ازاونجاکه همیشه ی خداتوفامیل بی پولش ماییم چه مجرد بودم چه الان که ازدواج کردم کلا ازنظرپول هیچ شانسی ندارم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
ماهم همینطوری بودیم بخدا حالا اینجا نگفتم

خیلی سخته من از بچگی هیچ خوشی نداشتم فقط یکی دوتا رفیق صمیمی داشتم

حتی نذاشتن تو کوچه خیابون با بچه ها بازی کنم تا عقده نمونه برام..

برای همین بیشتر درون‌گرا و ساکت شدم 

از اونجایی که انقدر ذهنم درگیر بود نفهمیدم داره چه اتفاقی برام میوفته و یدفعه ای پوچ پوچ شدم

منم‌دقیقا‌همینو‌تجربه‌کردم

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

معلوم نیست آخرش چی بشه من فقط تلاش میکنم اون چیزایی ک بهش علاقه دارم برم هیچوقت هم نمیشه بازار کار ی ...

علاقه جواب نیست اینو از من بشنو،منم رفتم دنبال علاقم الان بیکارم!

باید بری رشته های پیراپزشکی یا فرهنگیان که تضمین شده اس

منم یه مدتی اینجوری بودم،حتی اجازه بیرون رفتن تا سرکوچه نداشتم

من بعد از لجبازی هام کم کم دارم با دوستام قرار میذارم ک بریم بیرون 

هیچوقت باهاشون نرفتم کافی شاپ

دوس دارم این مرز محدودیت رو بشکنم

از زمانی که پدرم فوت کرد از زمانی که برای مامانم با همه جنگیدم زمانی که دیدم زندگی من خیلی سخت تر از هم سن و سالام و......

کاربر قدیم هستماااا☺️💕 پروردگارا شکرت برای هر چیزی که ندادی و دادی و قراره بدی 🥰ا‍ی مـادَر غـم دیـده ام وَطـن🥲💔

علاقه جواب نیست اینو از من بشنو،منم رفتم دنبال علاقم الان بیکارم!باید بری رشته های پیراپزشکی یا فرهن ...

من اصلا رشته ام تجربی نیست

برای زبان چندین ساله میخونم تو سراسری میخام قبول شم 

فرهنگیان رتبه زیر هزار میخاد

ازاونجاکه همیشه ی خداتوفامیل بی پولش ماییم چه مجرد بودم چه الان که ازدواج کردم کلا ازنظرپول هیچ شانس ...

ما که یه فامیل درست حسابی نداریم بخدا دشمن خوبه اینا بدترن با هیچکدوم رابطه نداریم

ازاونجاکه همیشه ی خداتوفامیل بی پولش ماییم چه مجرد بودم چه الان که ازدواج کردم کلا ازنظرپول هیچ شانس ...

تنها نیستی