2777
2789

من یه رابطه ناموفق با پسره همسایمون داشتم

الان یه پسره هست تایپ منه ولی غریبه اس ما تهرانیم اون کرج..قبلا بخاطر کار فک کنم بهش پیام داده بودم.. گیر داده که من دوستت دارم عاشقتم لطفا یه قرار بزاریم هرجا تو بگی من میام اگه خوشت نیومد اون موقع ردم کن..بارها ردش کردم بازم تقاضای قرار داره ولی بهش گفتم سوار ماشینت نمیشم میگه من نون حلال خوردم خودم خواهر دارم ولی باشه سوار ماشینم نشو فقط یه قرار با من بیا

حالا مامانم میگه چون غریبه اس نباید اعتماد کنی اونی که آشنا بود دلتو شکست ببین غریبه باهات چیکار میکنه 

ولی مگه همه مثل همن

پسره یکم قیافه اش غلط اندازه بخاطر اون میگه مثلا گوشواره میندازه مامانم میگه این دختر بازه فلانه 😑میگه چرا باید دخترای کرج و ول کنه بیاد سراغ تو..میگم خب مادر من چیه مگه منم بارها از کسی خوشم اومده که طرف کیلومتر ها دور بوده ازم حاضر بودم هرکاری کنم طرف با من باشه

مگه چیز عجیبیه

بعد طرف مثلا تو کافه چیکار میخواد کنه بین اون همه آدم؟جتی به پسره گفتم با مامانم میام سر قرار گفت بیا هرچی تو بگی

نمیدونم مامانم چرا راضی نمیشه

فوقش اینه ک کات کنیم دیگه..وگرنه من سوار ماشینش نشم اجازه ندم بهم دست بزنه اون تو ملا عام میخواد چیکار کنه

شوهر منم گوشواره میندازه ولی دختر باز نیست😂

یه فرصت بده بهش حالا

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عجب مامان باحالی داری ولی😁😂

یه فرصت بده حداقل توی کافه

ولی سوار ماشینش نشو بنظرم

میشه واسه حاجت دلم یه صلوات بفرستی؟..به دعای قلب‌های پاکتون خیلی نیاز دارم؛)...ماهی با دهان بسته هرگز در دام قلاب نمی‌افتد... چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذر خواهی کرده است؟!

مادرت نگران اینه با یه لاشی بری توی رابطه وابسته شی بعد دهنتو سرویس کنه 

از پسر گوشواره ای مرد زندگی در نمیاد

نگرانیش بجاس

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
مادرت نگران اینه با یه لاشی بری توی رابطه وابسته شی بعد دهنتو سرویس کنه از پسر گوشواره ای مرد زندگی ...

اره مامانمم میگه لاشیه دختر بازه از قیافش معلومه

ولی مگه به قیافه اس آخه

بعد من خودمو وابسته نمیکنم خب تا جدی نشده 

برو ولی لازم نیست با مامانت بری وابسته مامانت نباش دیگه 

حواست هم باشه زود وابسته آقا نشی و خوبه خودت میدونی جاهای عمومی قرار بزاری و حواست باشه دست درازی نکنه 

مهربونا با دلهای پاکتون دعا کنید برام زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

شوهر منم گوشواره میندازه ولی دختر باز نیست😂یه فرصت بده بهش حالا

دقیقا برا چی میندازه یه مرد متاهل ؟

روت میشه با همچین مردی بری خونه فامیلات ؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …

حرفای مادرت بنظرم فقط از روی نگرانیه و اصلا منطقی نیست

اون که اشنا بود دلت و شکوند این که غریبه ست حتما دلت و میشکنه؟ اصلا ربطی نداره تازه همیشه دل شکستن از اشناها بوده  

گوشواره هم بنظرم ربطی نداره

باهاش یه قرار برو نهایتا میشناسیش دیگه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

دقیقا برا چی میندازه یه مرد متاهل ؟روت میشه با همچین مردی بری خونه فامیلات ؟

وا مشکلش چیه خیلیم خوشگله

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

برو ولی لازم نیست با مامانت بری وابسته مامانت نباش دیگه حواست هم باشه زود وابسته آقا نشی و خوبه خودت ...

اره دقیقا 

بعد اگه لاشی باشه تو قرار اول میفهمم خب

از رفتار و حرف زدنش

بعد جایی که من میگم قرار میزاریم