2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از اون جایی که همه بچه ها میرفتن خونه مادر و پدرشون با مهر بغلشون میکردن مادر پدر من فقط جنگ و دعوا دوست نداشتن از مدرسه برم خونه

از اونجایی که مادر بقیه دختراشون رو ناز و نوازش میکردن مامان من با بقیه مقایسم میکرد و تحقیرم میکرد

از اون جایی که بقیه تو جمع اجازه میدن بچه هاشون صحبت کنن و اعتماد به نفس بدست بیارن مامان من فقط میگفت تو ،تجمع حرف نزن و شدم یه آدم گوشه گیر و منزوی 

از اون جایی که تا اومدم خودمو جمع و جور کنم بابام تو مسافرت با یکی دعوا کرد و جلو من زد و خور کردن و منم بچه سال کلی مشکل روانی برام پیش اومد 

از اون جایی که الان همه همسن و سالام کل زندگیشون رو اداره میکنن و من افسردگی و توخونم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
از وقتی ک بین کل خانوادم تنها کسی ک یه بیماری نادر و عجیب داره منم

ببخشید میشه بپرسم چه بیماری

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری  

مشکل مالی .. هیچوقت نتونستم از چیزی ک دلم میخاد بیشترین رو بخرم یا اونیکه میخوام گرون ترین رو ...

همیشه مجبور شدم قناعت کنم ارزون ترین رو بخرم یا ک اصلا نخرم!

خیلی با چهره ام مشکل داشتم تو بچگی همین باعث شد تو ابتدایی دوست زیادی نداشته باشم خیلی خودخوری میکردم ک چرا اینطوری ام!؟ راهنمایی یکم بهتر شدم و الان دبیرستان با تحلیل جنبه ها و بهتر شدن چهره ام حس بهتری دارم و راحت میرم تو جامعه

از لحاظ عشق و عاشق شدن 

عاشق کسایی شدم ک یا عاشقم نبودن یا اینکه خانواده ام نذاشتن و امسال گرفتار مورد دوم شدم و هنوزم دارم زجر میکشم 

امیدی ب آینده ندارم با این وضعیت.

از اینکه بیکار بمونم میترسم

محدثه هستم لطفا تجربیاتتون رو با من به اشتراک بذارید . گیمر هستم . مدافع حقوق زنان هستم و مخالف کودک همسری