2777
2789
عنوان

به نظرتون با این پسره برم سرقرار❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 46 پست
آقا اصن بدونه هرکس با پولش هر کاری عشقش بکشه میکنه چه ربطی داره به مردم وا عجب گیری کردیم🪽😂✨

بخدا اصلا بعضیا یه افکار پوسیده ی ۱۴۰۰ سال پیشی دارن ادم تعجب میکنه

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

ممکنه اون غریبه خیلی بهتره از آشنا باشه.

به نظرم یه شانس بده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالا اینش به کنار که ظاهر خودشه به خودش مربوطهفک کن بعضیا چقدرر گستاخن میان روت ریپلای میزنن خجالت ن ...

بخدا همینو بگو 

این مشکلو منم دارم بس که این فامیلا گیر میدن 

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

وا مشکلش چیه خیلیم خوشگله

جدای از بحث ظاهری و زیبایی 

در فرهنگ ما از نگاهه اکثریت جامعه وجهه ی خوبی نداره 

مخصوصا برای شخص متاهل

یجورایی عموم نماد همجنسگرایی و یا سوسولی یه ادم میدونن توی ایران

انجام بعضی کارها برای بعضی کشورها مسخرس

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
حالا اینش به کنار که ظاهر خودشه به خودش مربوطهفک کن بعضیا چقدرر گستاخن میان روت ریپلای میزنن خجالت ن ...

دقیقا😑متاسفم بویی از آدم بودن نبردن

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

بخدا همینو بگو این مشکلو منم دارم بس که این فامیلا گیر میدن

ول کن اصلا مهم نیست نظرشون

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

جدای از بحث ظاهری و زیبایی در فرهنگ ما از نگاهه اکثریت جامعه وجهه ی خوبی نداره مخصوصا برای شخص متاهل ...

چ ربطی داره 

شعتتتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاربری دست دو نفره تعلیق نکنین..

جدای از بحث ظاهری و زیبایی در فرهنگ ما از نگاهه اکثریت جامعه وجهه ی خوبی نداره مخصوصا برای شخص متاهل ...

در فرهنگ ما نه در فرهنگ شما و اطرافیانتون! ما مشکلی باهاش نداریم و شوهرم مردونه ترینو بهترین همسرو پدر برای منو بچهامه شما لازم نیست خودتو اتیش بزنی برا یه گوشواره

مادرت نگران اینه با یه لاشی بری توی رابطه وابسته شی بعد دهنتو سرویس کنه از پسر گوشواره ای مرد زندگی ...

یعنی از یه گوشواره میشه پی برد که به درد زندگی نمی خوره؟

من خودم عاشق گوشواره برای مرد ها هستم و احتمالا خودم به همسر آینده ام پیشنهاد بدم که گوشواره بذاره.

خوب نیست از روی ظاهر قضاوت می کنید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چه ربطی به غریبه بودن داره؟؟؟؟

این همه ادم با غریبه ازدواج کردن

مگه حتما باید فامیل باشه؟؟؟

برو سر قرار ببین چجوریه از لحاظ‌شخصیت و اخلاق و‌خونواده و شغل و درامد

افکار مسخره ی غریبه بودنو بزار کنار

اگرم مامانت خیلی نگرانه اگه رانندگی میکنه بگو تو رو برسونه کافه و بیاد دنبالت

اینجوری چند لحظه پسره و مامانت در حد سلام احوال پرسی همو ببینن

نه اینکه مامانت باهات بیاد تو کافه بشینه

در فرهنگ ما نه در فرهنگ شما و اطرافیانتون! ما مشکلی باهاش نداریم و شوهرم مردونه ترینو بهترین همسرو پ ...

اینجا ایرانه توام ایرانی هستی و جهان سومی و داری بین جهان سومی های این کشور زندگی میکنی

برا یه گوشواره و پرسینگ و چارتا تتو جو خفنی نگیرتت  

مهم شعوره که از لحنت مشخصه چقدر داری

اینجایی که داری توش زندگی میکنی ایرانه خودتم جز همین جهان سومی زیاد خودتو جدی نگیر 

من خودم مخالف این چیزا نیستم ولی توی قوم و فرهنگ ایرانی این مدلی و طبق خواسته ی دل راه رفتن رو میخواد. یا باید یابو باشی اجتماع و نظرات برات مهم نباشه یا طبق عرف بگردی و یه محدودیت هایی رو رعایت کنی. حالا شما جزو کدومی مشخصه. خوش باش با اقای خفنت   

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد نه شعور لازم برای خاموش ماندن …
چه ربطی به غریبه بودن داره؟؟؟؟این همه ادم با غریبه ازدواج کردنمگه حتما باید فامیل باشه؟؟؟برو سر قرار ...

اگرم خوشت اومد و از همه نظر عالی بود بعد بهش بگو مخالف گوشواره ای

رابطه تون اگه به اونجاها برسه یعنی بخاطر تو یه گوشواره رو در نمیاره؟؟؟

اینجا ایرانه توام ایرانی هستی و جهان سومی و داری بین جهان سومی های این کشور زندگی میکنیبرا یه گوشوار ...

شما نهایت بی شخصیتی هستی که میای به خودت که حتی شخصیت خاصی هم نداری به منو خانوادم توهین میکنی 

اگه فرهنگ ایرانی اینه میخوام صدسال سیاه نباشه

وقتی تو ادمای مثل توکه بویی از شعور و انسان بودن نبردن همچین غلطایی میکنن 

نه من مشکلی دارم نه شوهرم تو دیگه چه عنی هستی این وسط راجب زندگی من نظر میدی 

فرهنگ بدرد نخورو ساختگیتو هم برای خودت نگه دارد بیشعور