2777
2789

احساس ضعف میکنم بس ک هیچی نمیشه خورد از برنج و مرغم خسته شدم 

آخ صبحونه رو چیکار کنم حتی تخم مرغم نمیشه خورد میان وقته فقط دلم شیرینی میخواست الان اونم حذف شده چون چیزی به ذهنم نمیرسه بخورم بخیالش میشم

لطفاراهنماییم کنین

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم همینطور بودم و یک سال و نیم رعایت کردم.. بعد از اون به پیشنهاد دکتر اول خودم کم کم خوردم تا روده هاش عادت کنه، بعد دوسال هم کم کم به دخترم دادم 

جای گوشت گاو، گوشت گوسفندی میگرفتیم

تخم مرغ میخوردم چرا نشه؟؟!!! فقط پروتئین گاوی ممنوعیت داشت. 

صبحانه حلوا ارده، تخم مرغ بود معمولا، یا اگر پنیر گوسفندی مطمئن گیر میاوردم

میان وعده هم خودت میتونی کیک بپزی اما بدون شیر و میوه، خرما، خشکبار

نوشیدنی دلستر میخوردم (دوغ که نمیشد) 

از مادری که یک سال تمام رژیم سخت داشت و خودشو داغون کرد به شما نصحیت:

برو پیش متخصص آلرژی بگو براش شیرخشک رژیمی بنویسه

من با همه ی رعایت هام بازم بچم اگزما ش خوب نشد تا زمانی که شیرمو قطع کروم شیر مخصوص دادم

حالا اگر سوالی داری درخدمتم

اگه دوست داشتید ،برای خرید کوله پشتی و قمقمه با قیمت مناسب به پیج من سربزنید😉 منو از دست غرهای شوهرم نجات بدید.  کافیه در اینستا صفحمو جستجو کنید. Mary.shop68 
پسر من هنوز اگزما داره ولی مدفوعش خون نداره فقط چیزایی ک شیر داره نمیخورم فعلا ک خوب نشده چهارماهشه ...

منم خیلی رعایت میکنم بازم اگزما داره به تخم مرغ و پسته و ادویه و... واکنش نشون میده اینم شکر خدا خون دفع نمیکنه

پماد دست ساز براش میزنم ولی کورتونه دیگه میترسم بزرگ شه جاشون بمونه

راستی دیگه پپتی هم نمیدم به اونم حساسیت داشت😢

منم همینطور بودم و یک سال و نیم رعایت کردم.. بعد از اون به پیشنهاد دکتر اول خودم کم کم خوردم تا روده ...

سلام، علائم حساسیت بچه ی شما چی بود؟ بچم حساسیت داره،تقریبا همه چی برام حذفه

سلام، علائم حساسیت بچه ی شما چی بود؟ بچم حساسیت داره،تقریبا همه چی برام حذفه

سلام 

دل‌دردهای شدید شبانه، (طوری که یکی دو ساعت پشت سرهم فقط گریه می‌کرد) 

(ببخشید) اسهال شدید بعد از هربار شیر خوردن 

سوختگی ناحیه ی تناسلی 

رژیم غذایی برای منم همینطور بود، اما کم کم عادت کردم که چیا بخورم،...