2777
2789
عنوان

قضیه این حس ششمی ها چیه انقدر تو سایت ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست

حس ششم همه ادما دارن فقط بعضیا از بچگی فعاله برا بعضیابا انرژی و تعادل سازی چاکراها بیشتر میشه درکل برای کسی که اوایلشه نمیتونه از پشت گوشی بدون شناخت چیزی بگه ولی وقتی انرژیت زیاد باشه از انرژی اون شخص پشت گوشی کع هیچی از یه کشور دیگه م میتونه فقط با یه عکس یا امرژی حرفش😁

خرافات همیشه بوده و هست منم گفتم بیشتر کسایی که ادعای فالگیر بودن دارن دروغ میگن،ولی بعضی هاشونم درس ...

فعلا که هر چی به ملت گفتن دروغ بود 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من خودم حسم 

خب عزیزم از همون اول فعاله مگه نمیگم همه ادما دارنش بچه ها وقتی به دنیا میان تا وقتی دروغ گفتن و یاد بگیرن چشم سومشون بازه ولی وقتی ادم دروغ و حیله گریو اینجور چیزارو یا  میگیره و انرژی منفی دورش پر میشه چاکراها مسدود یا از تعادل خارج میشن

حس ششم همه ادما دارن فقط بعضیا از بچگی فعاله برا بعضیابا انرژی و تعادل سازی چاکراها بیشتر میشه درکل ...

شما دیدی همچین چیزی رو ؟ 

خب اگه قرار بود این چاکرها باز باشه خدا از همون اول مرتبه واسه همه انسان ها فعالش می کرد دیگه نه که یکی داشته باشه اون یکی نه 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من خودم حسم خب عزیزم از همون اول فعاله مگه نمیگم همه ادما دارنش بچه ها وقتی به دنیا میان تا وقتی درو ...

نظرت قابل احترامه گلم ولی من باورشم ندارم بازم