2777
2789
عنوان

استخدام اموزش پرورش

119 بازدید | 28 پست

سلام کسی هست با ازمون استخدامی قبول شده باشه؟ من اموزگار هستم در مدرسه غیرانتفاعی رشته ی خودمو ازمون برنمیداره اما پارسال یه بندی داشت که کسایی که سابقه کار دارن تو مدارس غیرانتفاعی بدون توجه به رشتشون میتونن ازمون بدن خواستم ببینم امسال هم این شرط هست؟ و یه سوال دیگه من هنوز هیچی نخوندم به نظرتون میرسم بخونم؟ اصلا چی بخونم بهتره من کتابای آراهو تهیه کردم اونا خوبن یا پکیج بخرم یا منابع اصلی بخونم؟ اول عمومی بخونم یا تخصصی یا اختصاصی؟ میشه لطفا راهنماییم کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفانه درباره اینایی که گفتین اطلاعات کافی ندارم

ولی بنظرم حتما شرکت کنید

خالم ارزیاب همین آزمون های استخدامی بودن و می گفتن کسانی که قبلا سابقه کار در مدارس غیر انتفاعی داشتن در مصاحبه خیلی موفق تر بودن

بستگی به دفترچه ای که منتشر میشه داره که امسالم پذیرش داشته باشن یا خیر

یه کمی دیره ولی بهرحال شروع کنید اسفند آزمونه 

پکیج معتبر تهیه کنید برای خوندن منبع اصلی دیره چون سنگینه تست هم کار کنید 

اول اختصاصی بخونید بعد تخصصی بعد عمومی 

میشه منم لایک کنین بیام بخونم؟بعد میشه بپرسمدچجوری تو غیرانتفاعی شاغل شدین؟آشنا داشتین؟

نه اشنا نداشتم کاملا اتفاقی پارسال رفتم یه مدرسه نمونه تدریس ازم گرفتن و مصاحبه کردم و خب قبولم کردن امسال سال دوم تدریسم هست و تو کارم خیلی موفقم برای همین دلم میخواد رسمی بشم که شرایط بهتری داره نسبت به غیرانتفاعی

بستگی به دفترچه ای که منتشر میشه داره که امسالم پذیرش داشته باشن یا خیریه کمی دیره ولی بهرحال شروع ک ...

ممنونم که جواب دادین 

پس برای خوندن کتاب های آراهم دیره؟ شما میدونید چه پکیجی معتبره و جسارتا شما قبول شدین؟

من دوبار دبیری تک ظرفیت تا مصاحبه رفتم دیگه امسال شرکت نمیکنم ، حوصلم نمی‌کشه ، همینجور شانسی زدم

رشته ی منو دبیر ریاضی جذب میکنه اما ظرفیت کمی داره نمیخوام الکی وقت تلف کنم

نه اشنا نداشتم کاملا اتفاقی پارسال رفتم یه مدرسه نمونه تدریس ازم گرفتن و مصاحبه کردم و خب قبولم کردن ...

من فوق لیسانس یکی از رشته های علوم پایه هستم

به نظرت برم چندتا غیرانتفاعی سر بزنم ببینم قبولم میکنن یا نه؟غیرانتفاعی ابتدایی

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

من فوق لیسانس یکی از رشته های علوم پایه هستمبه نظرت برم چندتا غیرانتفاعی سر بزنم ببینم قبولم میکنن ی ...

بستگی به مصاحبه و تدریسی که جلوشون انجام میدین داره ولی برید انشاالله قبولید

رشته ی منو دبیر ریاضی جذب میکنه اما ظرفیت کمی داره نمیخوام الکی وقت تلف کنم

سعی کن ظرفیت زیاد شرکت کنی ، اون ظرفیت کم ها شاید تو مصاحبه هم خوب ظاهر بشی ولی رقیبت یه پارتی گردن کلفت گیر بیاره قبول بشه مخصوصا تو شهرهای کوچیک

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   
متاسفانه درباره اینایی که گفتین اطلاعات کافی ندارمولی بنظرم حتما شرکت کنیدخالم ارزیاب همین آزمون های ...

خیلی دلم میخواد قبول شم ولی انقدر هر کی یه چیز میگه در مورد منابع و نحوه مطالعش واقعا گیج شدم