2777
2789
عنوان

قضیه این حس ششمی ها چیه انقدر تو سایت ریخته

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 36 پست
فکر نکنم اخه همونایی ک جواب میدنم میگن حسشون ممکنه اشتباه باشهاما یه خانومی بود واقعا درست میگفت الب ...

جن چیه بابا 😂

شاید یه شگردی داشت یا میرفت  امار کاربرا تو سایت در می‌آورد و بعد از ماجرای زندگیشون باخبر میشد یه چی می گفت 

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

سرگرمی و بیکاری😅

که همینکارا باعث شد حس ششمی ها حس شاخ بودن بردارن برن تو پربازدیدی 😂

ولی فاز اونایی که باور دارن چیه آخه من موندم

در جهانی که مهربانی و خوش قلبی ادم ها را به نشانه ی ابله بودن و سادگی او می گذراند نمی‌شود همچنان انتظار خوب بودن را داشت. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من که اصلا باورم نمیشه😅😬

خرافاته باو کدوم آدم سالمی باور میکنه اسکولیم مگه 😐😂

جن چیه بابا 😂شاید یه شگردی داشت یا میرفت امار کاربرا تو سایت در می‌آورد و بعد از ماجرای زندگیشون ب ...

نه اینجوری نبود حالا به اینکه ۸۰ درصد دروغ میگن کاری ندارم ولی نمیشه انکار کرد بعضی ها واقعا حرفشون درسته

یه سری چیزا هست که علم اصلا نمیتونه راجبش نظر بده بگه منطقی هست یا نه موضوعات متافیزیک هم تو همین دسته قرار میگیرن علم نمیتونه راجبش نظر قطعی بده

کاربری دوستم فعلا دست منه
حالا جوابم نمیدن 🫠

عین خر می‌مونن تو گل چون جوابی ندارن بدن

فکر کنم براشون مهم نیست درست یا غلط بگن دنبال پربازدید شدن دیگه 🤣

نه اینجوری نبود حالا به اینکه ۸۰ درصد دروغ میگن کاری ندارم ولی نمیشه انکار کرد بعضی ها واقعا حرفشون ...

نمیدونم بهش باور ندارم 

حس ششم هست نه اینکه غیب بگی کلا بری تو کار رمالیبعضیا شهود قوی‌دارن اونم بعضیا تازه همه جیزم درست نم ...

که اون ۴ تاهم شانسی میگن 😂

که اون ۴ تاهم شانسی میگن 😂

من سر خودم خیلی وقتا یک چیزایی رو جلوتر میفهمم

ولی برای بقیه نمیتونم چنین حسی داشته باشم

این اسمش شهود فردی هست

ولی برای بقیه رو‌بگی نمیدونم تاحالا ندیدم کسی درست بگه

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من سر خودم خیلی وقتا یک چیزایی رو جلوتر میفهممولی برای بقیه نمیتونم چنین حسی داشته باشماین اسمش شهود ...

منم تو خوابم بعضی موقع ها اتفاقات آینده رو می دیدم ولی حس ششمی ها که رسما بساط فالگیری و رمالی راه انداختن 

منم تو خوابم بعضی موقع ها اتفاقات آینده رو می دیدم ولی حس ششمی ها که رسما بساط فالگیری و رمالی راه ا ...

بخدا از اسم حس ششم سو استفاده میکنن

بیشتر عرفا و صوفی ها شهود داشتن مثل عطار مولانا شمس 

ولی اینا رمال هستن و رمال گری میکنن بیشترشونم موکل دارن 

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️ برای نی نی تو دلم دعا کنید🤍🥰

من فقط میدونم خیلی چیزا هست که ما نمیدونیم واسه همین نمیشه با قطعیت چیزی رو رد کنیم

و همینطور نباید با قطعیت یه باوری رو که از وجودش مطمئن نیستیم رواج بدیم 

دعانویسی جن گیری و فالگیری اینا بیشتر تو قدیم که خرافات زیاد بود بین مردم رسم بود مثلا زمان قاجا بیشتر مردما واکسن ابله نمیزدن چون می گفتن جن میره تو بدنشون 

اونایی که تو سایت صددرصد به این خرافات باور دارن فکر میکنم از نسل همون دوره ان

بخدا از اسم حس ششم سو استفاده میکننبیشتر عرفا و صوفی ها شهود داشتن مثل عطار مولانا شمس ولی اینا رمال ...

موکل و جن این حرفا دیگه صیغه ای آخه دختر ؟ از تو بعیده چرا باورت میشه😐بیشترشون توهم میزنن دروغ میگن که با جنا در ارتباط هستن گیریم جنی هم بود با اون قدرت و توانایی که داره چرا باید بره زیر دست یه بشر بشه دیوونه است چه سودی داره براش ؟ اگه درباره ی آدم های عرفانی و روحانی صحبت میکنی من درباره ی اونا اطاعاتی ندارم پس نمیتونم جوابی با قاطعیت بدم 

و همینطور نباید با قطعیت یه باوری رو که از وجودش مطمئن نیستیم رواج بدیم دعانویسی جن گیری و فالگیری ا ...

خرافات همیشه بوده و هست منم گفتم بیشتر کسایی که ادعای فالگیر بودن دارن دروغ میگن،ولی بعضی هاشونم درست میگن

کاربری دوستم فعلا دست منه