2777
2789
عنوان

خانوما

334 بازدید | 80 پست

اگه باخونواده شوهرتون قهر باشین...ی جورایم نقصر باشین باهاشون دوست میشین؟؟ منظورم خاهرشوهره....چون شوهرم پدرو مادرش فوت شده...و خیلی حرفا بهم زدیم...واستون مهمه یا نه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ازاین دسته مشکلات نداشتمولی خب نذارید بینتون کدورتی بمونه پیش قدم بشید برای آشتی اگر مقصر هستید

خب خیلی بهم‌چیزا گفتن...اصلا یادم‌میاد حالم بد میشه..مخصوصا بزرگه چیزی ک اصن بهش ربط نداشت...الان‌همه رو بامن بد کردن..من توشهرشون غریبم‌

کلا قطع رابطه ایم...خیلی چیزا بهم‌گفتن درحدی ک یادم میفته حالم بد میشه من تو شهرشون غریبم کسیو ندارم ...

شوهرت چی میگه .رفتار شوهرت چطوره الان که قهری تو زندگی شما مشکلی پیش اومده یا نه

خب خیلی بهم‌چیزا گفتن...اصلا یادم‌میاد حالم بد میشه..مخصوصا بزرگه چیزی ک اصن بهش ربط نداشت...الان‌هم ...

اصولا تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن 

بحث و حرف پیش میاد

اما خب چون گفتید مقصر هستید اگر بخواید آشتی کنید خودتون باید پیش قدم بشید

به هر حال من تو موقعیت شما نبودم شاید نتونم نظر درستی بدم

اما خودم اگه چنین مشکلی برام پیش بیاد که بدونم مقصر خودم بودم

بعد یه مدت یه جعبه شیرینی و گل میگیرم میرم خونشون دلجویی میکنم 

اصلا دلم نمیخواد کسی ازم خورده به دل بگیره

متاهل🧸

شوهرت چی میگه .رفتار شوهرت چطوره الان که قهری تو زندگی شما مشکلی پیش اومده یا نه

ن اصلا مشکلی پیش نیومده کلا مثله قبلیم...فقط ی بار بهم گفت بیا بریم اشتی کنیم...گفتم یاده حرفاشون میفتم‌ نمیتونم...دیگه اسرار نکرد..

اصولا تو دعوا که حلوا خیرات نمیکنن بحث و حرف پیش میاداما خب چون گفتید مقصر هستید اگر بخواید آشتی کنی ...

خب اینا از فرهنگا ندارن...مثلا ی بار بایکی از جاریام قهر بودن..میگفتن این خودش قهر میکنه خودشم میاد اشتی..داشتن مسخرش میکردن..من نمیخام درمورده من همچین فکری کنن..بدشم گفتم مقصرم...درصورتی ک بخام بحثو باز کنم مقصرنیستم‌‌..ولی بخاطره ی حرف مقصرم..خیلی حرفای بدی بهم زدن...منکه زنداداششون بودم بهم گفتن خراب...حتی زنگ زده بودن ب خاهرممم گفته بودن