2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 80 پست
من که میگم زنگ بزن دعوت کن خونت شوهرتم بنده خدا بع غیر خواهراش خانواده ای ندارهبالاخره دو طرف مقصر ب ...

اخه خاهرم یا مامانم نمیذارن..چون خاهرش زنگ زده بود خاهرم خیلی چیزای بدی گفته بود...مامانم میگه وقتی اینارو بهت گفتن اصلا ولشون کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته اینکار ولی فقط خدا کنه شعور داشته باشن این گذشت رو پای چیز دیگه ای نزارن

بله حرفتون متینه

ولی چون استارتر عزیز گفتن پدر مادر همسرشون فوت شدن

ممکنه بااین قهر همسرشون کمی اذیت بشن ولی بخاطر استارتر حرفی نزنن

چون به غیر از خواهرش کسی براش نمونده

نظر من بر اینه آشتی کنن ولی دیگه مثل سابق نباشن کمی سرسنگین تر رفتار کنند که دیگه وارد بحث های این چنینی نشن

متاهل🧸

اخه خاهرم یا مامانم نمیذارن..چون خاهرش زنگ زده بود خاهرم خیلی چیزای بدی گفته بود...مامانم میگه وقتی ...

زمان همه چی رو درست می‌کنه عزیز.ولی همیشه پیش شوهرت بگو با اینکه بد کردن باهام ولی بخشیدم بزار بدونه این قهر از طرف تو نیست

درسته اینکار ولی فقط خدا کنه شعور داشته باشن این گذشت رو پای چیز دیگه ای نزارن

میذارن..چون میشناسمشون..خاهرشوهربزرگه ۳۰سال ازمن بزرگتره..چیزی گ بهش ربط نداشت اگه بدونی چیکار میکرد داشت خودشو جر میداد

بله حرفتون متینهولی چون استارتر عزیز گفتن پدر مادر همسرشون فوت شدنممکنه بااین قهر همسرشون کمی اذیت ب ...

حرفتون درسته...شوهرمو بچم باخاهرش حرف میزنه ..خونشم میره..فقط من نمیرم

میذارن..چون میشناسمشون..خاهرشوهربزرگه ۳۰سال ازمن بزرگتره..چیزی گ بهش ربط نداشت اگه بدونی چیکار میکرد ...

پس یه چی میگم تو گوش کن.پیش قدم نشو با این اخلاقایی که ازشون میدونی.ولی پیش شوهرت حتما بگو من بخشیدم فقط بخاطر تو هیچ کینه ای هم به دل ندارم.خود شوهرت دیگه می‌فهمه