2777
2789
عنوان

آبرومونو بردن 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1794 بازدید | 86 پست
بچه منم همینه.وای یبار بردم مطب با خودم باردارم.هی میگفت کی بچمونو درمیارن.بچمو میخوام🤔🤔بعد برای ب ...

بعد میگفت بابا پشت مامانو ماساژ میده اداشو درمیاورد همه میخندیدن منم میخندیدم ولی از درون داشتم حرص میخوردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسال شونه و تو خونه بهشون بگو خیلی حرف نزنید جایی‌که میرید اگر تکرار کردن ی تایم کوتاه با همسرت بر ...

دخترم ۳.۵ پسرم ۵ ..میگم بهشون باور کن ولی بازم جوگیر میشن

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

ای جاااانم خدا حفظشون کنه شیرین زبانها رو😍🥰😘 بچه ها همینن فقط بلدن تر بزنن به آبروی والدین 🤣🥲😅

دختر منم سه سالشه یه روز داشتم با عمه اش حرف میزدم گفت چرا دروغ میگی مااااامان 😣اتفاقا داشتم به صورت کاملا صادقانه که ازم بعید بود حرف میزدم🥺🥲🤣

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

عزیزم بیخیال حرف بدی نزدن که بعدم‌بچن بعدم اون لحظه که بچه ها پر حرفی میکردن هر کدوم از اونا داشتن به کارهاشون و دغدغه هاشون فکر میکردن باور کن اصلا نفهمیدن بچه ها چی گفتند الکی لبخند زدن🤭

خیلی جلو کسایی ک جدید میبینن حرف میزنن

بزار حرف بزنن بچه ان دیگه بعد خودت توضیح بده مختصر من دخترم سوتی بده لو بده من خودمو میزنم اون راه ولی یعدش یجوری جمعش میکنم 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
جین گذاشت خودشون از قبل برای ما داخل اتاقی ک کارمیکنن میزو صندلی چینده بودن ..من خواستم بیرون بشینم ...

پس بیخیال شده دیگه خود خوری نکن من یک دکتری میشناسم تو شهرمون اینقدر مشهور هست اینستاش دنبال میکنم 

وای گاهی فیلم از بچه های میذاره انگار این بچه ها تو کوچه بزرگ شدند اینقدر اداهای زشت در میارن آب از دهنشون 

میچیکه شلخته یطوری ذوق میکنند خودشون انگار 

تخم دو زرده گذاشتند با این بچه ها

من که بدم میومد از بچه ها اینقدر با عشق ازشون تعریف میدن منم فکر کنم خاطر خواه چرکولک بازی بچه هاش شدم😁

ای جان تصورش کردم باحالهچند سالشونهبچه ها یه جا بهشون اهمیت میدن جوگیر میشن اشکال نداره بابا همه مید ...

دخترم ۳.۵ پسرم ۵ 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

جوش خانم قوامی فقط😂😂😂

یه بارم دوستم میگفت بچه هارو بردیم پارک بعد همسایه کناریمون ساندویچ داشتن میگفت انقد این بچه ها با حسرت به ساندویچاشون نگاه کردن و هی گفتن وای مامان ساندویچاشونو ببین و مامان ساندویچ چیه 😑

میگفت همسایه دوتا ساندویچ براشون اورد ولی ما اب شدیم از خجالت

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا بازنگشتی دیگر¿
بعد میگفت بابا پشت مامانو ماساژ میده اداشو درمیاورد همه میخندیدن منم میخندیدم ولی از درون داشتم حرص ...

حآلا بچه ی  من کوچیک بود به هر گذشته ای می گفت  دیشب 

یک بار پدرش را لخت دیده بوده 

دو هفته بعد من را بدون لباس دید

یکهو اومد گفت عه دیشب لخت بودی؟؟

پدر هم  دیشب لخت بوده 

البته به من گفت 

خیلی ترسیدم گفتم حواسم باشه دیگه اصلا بدون لباس نباشم

خیلی هم سنش کم بود 

ولی بچه ی من همیشه با بچه ها بازی می کرد و توی جمع بزرگ ترها اصلا خوشش نمی اومد حرف بزنه

بهتر بود،با بچه ها میرفتید یه دور بیرون میزدید،تا کار همسرت تموم بشه،یا نیبردیشون رستوران،خلاصه اونج ...

کجا میرفتم عزیزم من اینجارو بلد نیستم شهر خودمون نیست که بعدهم دندونهای منم میخواستن ببینن ...منم دیگ تاشام خوردیم به شوهرم گفتم منو اورد خونه دوستش ..خودش دوباره رفت مطب تابقیه دندونشو درست کنه

وای دختر منم همینه یعنی چیزی نمیمونه ک نگه یسره حرف میزنه همه چیزو لو میده سه سالشه فداش شم

ولی دختر من نزدیک چهارسالشه حس میکنم هنوز بلدنیس خبرببره بیاره یابنظرت کلا شخصیتش اینجوری نیس؟؟ 

فقط یه دفه به همسایمون گف مامان بابام دعوا کردن اصا نفهمید چی گف

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫