2777
2789
عنوان

نامزدم و دخترخالش ترکید شات پیامام

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 57 پست
سومیو گذاشتم.بقیشم میزارمولی لطفا پست بزارید نظربدید خیلی حالم بده😭😭تاپیو قبلیم ترکید هیچی از نظرا ...

محکم و بااحترام البته باهاش حرف بزن راجب دختر خالش بگو یا این رفتارها تموم میشه با دخترخالت یا مجبور میشم ادامه ندم باهات 

من جای تو حرصی شدممستقیم راجب دخترخالش حرف بزن نه راجب اینکه نشون دادی جلو جمع

اون هی بحثو به اون سمت میبره

من بنفشام

هی میگ چرا بحثمونو تو جمع نشون دادی بهم محل ندادی

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چهارمییی

هستین بازم بزارم ؟چن تا دیگ مونره

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴_۱۴۰۶۵۳_instagram_40lu.jpg

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اون ۳۱من ۲۲،۲۳

به نظرم حتما مشاوره برید 

تو زندگی به مشکل برخواهید خورد

عجیبه که با ۳۱ سال سن هنور رفتار درست و کنترل هیجانات رو بلد نیست

شما هم حتی انگار به بلوغ عاطفی نرسیدید

چت هاتون جوریه که انگار می خواهید از هم انتقام بگیرید مگه زندگی زمین فوتباله من یک گل زدم تو گل خوردی 

زن و شوهر توی یه تیم هستن تو بهت بی احترامی بشه انگار من بهم بی احترامی شده

چرا آقایون این مدلین؟😐خودشون هرکاری دوست دارن انجام میدن ولی طرف مقابل حتی حق نداره راجع بهش صحبت ک ...

روانیه

من حرفشو میزنم وحشی میشه

یه بار‌رسما گلومو سراین حرفا گرفت فشارداد 

اون هی بحثو به اون سمت میبرهمن بنفشامهی میگ چرا بحثمونو تو جمع نشون دادی بهم محل ندادی

اره عزیزم می‌دونم بنفشایی 

خودت بحثو بکشون این ور 😂

جدی میگم قشنگ جدی یبار تکلیف رو روشن کن پس فردا میری سر زندگیت میبینی این دوتا لاو میترکونن باهم البته شاید چیزی بینشون نباشه ولی از سر بی عقلی زیادی باهم راحتن

از ماجرای دختر خاله خبر ندارم ، ولی خیلی خوب حرف زدید با اینکه از دستش نارحت بودی خیلی محترمانه خرف زدی والا من اینقد به اعصابم مسلط نیستم خیلی خوشم اومد از نوع تایپت اصلنم به نظر من بچه نیستی

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
محکم و بااحترام البته باهاش حرف بزن راجب دختر خالش بگو یا این رفتارها تموم میشه با دخترخالت یا مجبور ...

قبلا این صحبتارو کردیم

میدونست حساسم

از لجمممم کرده دیگ

میدونست داره چ غلطی میکنه

از ماجرای دختر خاله خبر ندارم ، ولی خیلی خوب حرف زدید با اینکه از دستش نارحت بودی خیلی محترمانه خرف ...

بقیشو یکم فش دادم😂بی لیاقت اینا گبتم

ببین این قشنگ معلومه سلطه جو هست و ادم خطرناکی هست و دوست داره یه ادم تو سری خور مطیع پیشش باشه . 

حتی امکان آسیب رسوندن فیزیکی هم هست تو رابطه با این فرد

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
قبلا این صحبتارو کردیممیدونست حساسماز لجمممم کرده دیگمیدونست داره چ غلطی میکنه

پس باید کلثوم اکبری بشی برای این مرد😂

خیلی بده از این رفتارها واقعا دخترخاله های اینا هم باید تحمل کرد دخترخاله ش چقدر بیشعوره که می‌دونه زن داره و این همه نزدیکش میشه

چهارمیییهستین بازم بزارم ؟چن تا دیگ مونرهhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴_۱۴۰۶۵۳_inst ...

عزیزم تو شخصیت خودتو بخاطر اون خراب نکن 

چند جلسه مشاوره برید اگه درست نشد نامزدی رو بهم بزن

با این وضعیت اصلااااا به ازدواج فکر نکن

ولى دوست داره به نظرم با لجبازي و بچه بازي اينده و زندگيتونو به فاك نديد بلاخره يكي بايد كوتاه بياد ...

این دوس داشتنش به درد خودش میخورا

هول عوضی