پیشولی_او مدیر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 عنوان نامزدم و دخترخالش ترکید شات پیامام | مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 57 پست همونم ک تو برف بازی گفتم قبلش بحثمون شد کلا با دخترخالش بود بغلش میکرد کولش میکرد شوخی میکردتاپیکم ترکیدپیامامونو ببینیدبنفشارو من دادمخیلی دارم میسوزم چیکارکنممیخوام کاری کنم هیچوووقت یادش نره میدونم روم حساسه میخوام زجر بکشهشاتمونو میزارم نظربدید تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم 1403/10/15 | 14:10 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dandalion عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 545 من نمیتونم به شخصه اینهمه نزدیکی اونم یا دختر خاله رو درک کنم واقعا، حتی اگه از سر لجبازی هم بوده باشه درست نیست به نظرمازدواج نیاز به بلوغ فکری و عقلی داره قرار نیست همش بخاطر لج و لجبازی همدیگه رو بچزونید که بشینید درست و منطقی صحبت کنید
ava718 عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 10433 چندسالشه چندسالتهببخشید ولی مثل بچه ها هستید انگار.زنذگی دو نفره احتیاج به گذشت و همراهی دارهانگار هنوز بالغ نشدید
شییییییلان عضویت: 1403/09/19 تعداد پست: 1295 بالاخره اون دیگه بادختر خالش نزدیکه هرزمان میتونه ازاین موضو هزاستفاده ای ازجمله لج دراوردن دوبارت بکنه ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....
محنا____ عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1072 چرا بحثو عوض میکنه و به حاشیه میبرهمگه بحث سر این نیست با دخترخاله ش زیادی راحته
پیشولی_او مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 سومییزکطکسمسیمسمسhttps://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۰۱۰۴_۱۴۰۶۴۱_instagram_zdqm.jpg تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
پیشولی_او مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 چندسالشه چندسالتهببخشید ولی مثل بچه ها هستید انگار.زنذگی دو نفره احتیاج به گذشت و همراهی دارهانگار ه ... اون ۳۱من ۲۲،۲۳ تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
پیشولی_او مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 چرا بحثو عوض میکنه و به حاشیه میبرهمگه بحث سر این نیست با دخترخاله ش زیادی راحته اره میگ چرا بهم بی محلی کردیمن ازلج تو کردم تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
پیشولی_او مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 اگه امکانش هست ادامهاشو هم بذار سومیو گذاشتم.بقیشم میزارمولی لطفا پست بزارید نظربدید خیلی حالم بده😭😭تاپیو قبلیم ترکید هیچی از نظراتو نتوندم تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
محنا____ عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 1072 من جای تو حرصی شدممستقیم راجب دخترخالش حرف بزن نه راجب اینکه نشون دادی جلو جمع
shopp عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1501 اره میگ چرا بهم بی محلی کردیمن ازلج تو کردم خیلی خطرناک این آدم سریع ولش کن فقط 💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
پیشولی_او مدیر استارتر عضویت: 1403/02/08 تعداد پست: 1084 شات اولنمیخوام وجهه ام خراب شه ولی دیگ زدم به اونسیممیخوام شده با یه پسرم فقط واسه اینک برم جلوچشماش برم تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
dandalion عضویت: 1403/09/17 تعداد پست: 545 اگه امکانش هست ادامهاشو هم بذار چرا آقایون این مدلین؟😐خودشون هرکاری دوست دارن انجام میدن ولی طرف مقابل حتی حق نداره راجع بهش صحبت کنهخیلی خودخواهن واقعا😑😑😑