2777
2789

رفیقم امروز عصر گریه می‌کرد و تعریف کرد برام که؛

پسر عموم عاشق دختر داییش بود

دیونه اش بود از بچگی میمیرد براش و همه کار می‌کرد 

بچه بود با یادمه با چشمای خودم دیدم 

سهم کباب خودشو نمی‌خورد میداد دختر خاله اش

دختره تا یک سنی پسر عموم را دوست داشت 

اما از وقتی دختره رفت سرکار و درآمدش خوب شد و بزرگ شدن با آدمای باکلاس و شیک و دوستان و اکییپ های جدید آشنا شد دیگه پسر عموم را آدم حساب نکرد

بهش می‌گفت در حدی نیستی باهات ازدواج کنم و این حرف ها و خیلی پسر عموم را اذیت کرد 

اما پسر عموم کوتاه نمیومد هی می‌گفت فقط فلانی

خلاصه ادامه داشت دختره می‌گفت نه 

پسر عموم می‌گفت باید یک روز راضی بشی

دختره ۲ سال پیش تو تصادف فوت کرد

پسر عموم هنوز سیاه از تن درنیاورده

و هروز با هر مناسبت و دلیلی می‌ره سر قبرش

گفتم خب الان چرا گریه می‌کنی ؟

دوستم گفت؛ امروز ظهر داشتم میرفتم سر قبر پدرشوهرم 

چون روز مرد مسافریم من و شوهرم و شوهرم گفت امروز بریم سرخاک پدرم

تو قبرستان دیدیم پسر عموم کیک تولد گذاشته رو سنگ دختره و دراز کشیده سیگار میکشه

گفتم چرا؟

گفت امروز تولد پسر عموم بود 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری میشه یه پسر اینقدر یه دختر رو بخوااااد

چنین عشق های که من دیدم از بچگی شکل میگیره 

تو دنیای پاک و بی ریا و ساده بچگی 

عشق های بزرگسالی بیشتر از روی منطق و معامله است برای همین چنین عشق خالص و بی نهایتی وجود نداره

فکر میکنم مردا عاشق نمیشن ولی اگر بشن دیوانه وار عاشق میشن من دو مورد دیدم یکی پسر همسایه مادربزرگم که از سربازی برگشت دختر مورد علاقش ازدواج کرده بود،پسره یه شبه پیر شد موهاش سفید شد دیوونه هم شد،،،،یکی هم داداش دوستم که عاشق دختر خالش بود دختر خالش اینو نخواست رفت با یه پسر دیگه ازدواج کرد داداش دوستم ازدواج نکرد تا وقتی شوهر دختر خالش توی تصادف مرد بعد دوباره گفت دختر خالم رو میخوام دوستم میگفت مادرم هر کاری کرد داداشمو منصرف کنه نتونست آخرش با دختر خالم ازدواج کرد

فکر میکنم مردا عاشق نمیشن ولی اگر بشن دیوانه وار عاشق میشن من دو مورد دیدم یکی پسر همسایه مادربزرگم ...

خیلی سخت عاشق میشن...

ولی اگه بشن عاشقای خوبی می شن

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...