2777
2789
عنوان

نامزدم و دخترخالش ترکید شات پیامام

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 57 پست
روانیهمن حرفشو میزنم وحشی میشهیه بار‌رسما گلومو سراین حرفا گرفت فشارداد

عزیزم ایشون آدم مناسبی نیست روی آینده زندگیت ریسک نکن

این تو نامزدی اینطوریه دیگه بعد از ازدواج میخواد چیکار کنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین این قشنگ معلومه سلطه جو هست و ادم خطرناکی هست و دوست داره یه ادم تو سری خور مطیع پیشش باشه . حت ...

یه بار اسیب فیزیکی رسوند

تا مرز خفگی‌ گلومو فشارداد فقط سراینک اسم‌یه پسرو اوردم...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
ببین این قشنگ معلومه سلطه جو هست و ادم خطرناکی هست و دوست داره یه ادم تو سری خور مطیع پیشش باشه . حت ...

یه بار اسیب فیزیکی رسوند

تا مرز خفگی‌ گلومو فشارداد فقط سراینک اسم‌یه پسرو اوردم...

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
بقیشو یکم فش دادم😂بی لیاقت اینا گبتم

کار خوبی کردی چون من داشتم دق میکردم 😂😂

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
یه بار اسیب فیزیکی رسوندتا مرز خفگی‌ گلومو فشارداد فقط سراینک اسم‌یه پسرو اوردم...

ببین میدونم منو نمیشناسی و اینجا چرت زیاد میگن ولی خیلی مصمم دارم بهت میگم بدون انتقام ولش کن

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
عزیزم ایشون آدم مناسبی نیست روی آینده زندگیت ریسک نکناین تو نامزدی اینطوریه دیگه بعد از ازدواج میخوا ...

نه دیگ واقعا نمیخوامش

اشغال

مگ میشه سرلجبازی بری اینکارارو کنی

دوس ندا م وجهه امو خراب کنم

ولی میدونم بفهمه با کسی وارد رابطه شدم روانی‌میشم

از یه طرفم با خانوادش ارتباط جداگانه دارم دوس ندارم جلواونا بد شه

نمیدونم جیکارکنم

عزیزم حالا بحث بکشون سمت رفتارش با دختر خاله خودش معذرت خواهی میکنه 

راستش را بخواهید بسیار سنگ دل شده ام با من چنان کردن که سزاوار نبود که دشمنان چندین ساله نیز اینگونه زمینت نمیزنن مرا درون چاهی عمیق انداختند و موقعی که زخمی و پریشان بودم باز هم بر سرم سنگ ریختن ، مگر دستان من چقد بی نمک بود ؟! 
عزیزم حالا بحث بکشون سمت رفتارش با دختر خاله خودش معذرت خواهی میکنه

معذرت خواهیش بخوره تو سرش

قبلا به گوه خوردنم انداختمش

ولی باز تکرار کردخ

نه دیگ واقعا نمیخوامشاشغالمگ میشه سرلجبازی بری اینکارارو کنیدوس ندا م وجهه امو خراب کنمولی میدونم بف ...

اول بهم بزن بعد برو با یکی دیگه

اینطوری کارت خیانت به شمار میاد خودت آدم بده داستان میشی

این رابطه سمی رو یا باید با کمک مشاور درست کنی یا کلا تمومش کنی

زندگی خودتو با دست خودت خراب نکن

اول بهم بزن بعد برو با یکی دیگهاینطوری کارت خیانت به شمار میاد خودت آدم بده داستان میشیاین رابطه سمی ...

تموم کردم دیگ

رسما گفتم کات

ولی از هرچی‌رابطس زده شدم حالم از مردا بهم میخوره

ولی نمیدونم اینو چجوری بسوزونم

شاید الکی‌ جوری نشون بدم با کسیم

تموم کردم دیگرسما گفتم کاتولی از هرچی‌رابطس زده شدم حالم از مردا بهم میخورهولی نمیدونم اینو چجوری بس ...

به سوزوندن اون فکر نکن عزیزم

رهاش کن بذار بره

فقط به زندگی و آرامش خودت فکر کن 

تا وقتی که دنبال انتقام از اون باشی آرامش نخواهی داشت

معذرت خواهیش بخوره تو سرشقبلا به گوه خوردنم انداختمشولی باز تکرار کردخ

سابقه خیانت داره ، بزار یه مدت بگذره خودتو سرگرم کن تا حرصت کم شه بعد تصمیم بگیر حذفش کنی یا نه فکر انتقامم نباش بعد یه مدت میفهمی ارزششو نداشت