2777
2789

خواهرم از من کوچکتره چند ماهه عقد کرده و واقعأ خانواده شوعرش همه جوره تحقیرش میکنن ازش سو استفاده میکنن خیلی راحت بهش توهین میکنن ب ماهم کردن بخام خیلی خلاصه بگم ی خانواده خیلی سطح پایین پرو و بی حیا و خراب هستن لطفأ هی فاز ادب و فلان برندارید اگه بگم تو این مدت چیکارا کردن اسمای بدتر روشون میذارید خلاصه منو خواهر بزرگم فقط سعی میکردیم تو این مدت یادش بدیم احترام برای خودش جمع کنه عزت نفس داشته باشه نذاره انقدر راحت بهش توهین کنن ک دیگه با شوهرش و خانواده شوهرش ناجور دعواشون شد ب خاطر ی مسئله بین خودشون مادرشوعرش خیلی بی دلیل برداشت گوشیو ب منو خواهر بزرگم فوش و توهین کردن بدم رفتن ب بابام گفتن اگه دفه دیگه بفهمیم کسی تو زندگیه پسرمون دخالت کرده طلاق دخترتونو میدیم ترسی هم نداریم بد دیگه خواهرم و شوعرش آشتی کردن خواهرم ز زد ب ما گفت ببخشید من دیگع نمیخام شما از مسائل زندگیم خبر داشته باشین داره زندگیم سر شماها میپاچه حالا من زیاد بهم بر نخورد ولی خواهر بزرگم واقعأ دلش شکسته اخه مثلأ یکی از کارایی ک من کردم این بود ک ما برای خواهرم جشن شب یلدا گرفتیم هرچی شباش دادن براش جمع کردم از زمین خانواده شوهرش شاکی شدن خب جشن رو ماگرفتیم شباش مال ما میشده خدا میدونه ما هیچوقت چیزی بهش یاد ندادیم حتی خواهر بزرگم طفلی براش جشن شب یلدا گرفت تک و تنها ۱۰۰تا مهمون رو براش رد کرد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما گفتنی ها را گفتید لطفا لطفا لطفا دخالت نکنید .

موضوع اینه اینجور که شما گفتید خواهرتون همش قرار با خانواده شوهرش به مشکل بخوره پس نزارید فکر کنن شما باعث  هستید خودتون را بکشید کنار

ناراحت نباش گاهی اول ازدواج بین خانواده ها ناسازگاری میشه بعدش درست میشه.نشدم شما از اول گفتید بهش تقصیر خودشه.اما امیدوارم درست شه

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی

ببین ازدواج با ی خانواده از لحاظ  فرهنگی رو‌میگم سطح پایین باشن و از همون اول کارایی کنن که بی فرهنگی و بیشعوری شون رو نشون میدن افتضاح ترین ازدواجه خواهرتون داغه بزار بره تو زندگی خودش بعد ی سال ببین چطوری حسرت این زندگی مجردیش رو‌میخوره  کاش آدم با طرفی که از لحاظ مالی پایین باشه ازدواج کنه  اما از لحاظ فرهنگی و شخصیتی پایین باشن متاسفانه آدم نابود میشه ذره ذره تو این زندگی 

توی زندگیش دخالت نکنید همون اول گفتی یادش دادیم احترام واسه خودش بخره بعد میگی دخالت نکردیم؟

عزیزم دخالت کردن ینی خودتو بندازی وسط زندگیه دیگران اما یاد دادن این ک احترام برای خودت بخری خیلی فرق داره مثلأ خواهرم میدید این هر سری میره اونجا با خواهرشوهرش ب داستان میخوره گفت خب کمتر برو یا من گفتم وقتی توهین میکنن تحقیرت میکنن عکس العمل نشون بده چون با گریه میومد تعریف میکرد حالا اینا هیچی زنه گفته اصلأ پدر تو هیچ حقی نداره بگه بری فلان جا یا نری تو دیگه مال مایی خب چجوری ادم ساکت بشینه مادر من فوت کرده پدر من ب خواهرم و ما نیاز داره حداقل تا وقتی تو خونشیم

شما عزیزم دخالت کردید .

کلا از مسیر زندگیت بیایید بیرون .

شاپاش جمع کردید 

و نمی دونم کاری کردی  همون کار خواهرشوهراست که شما خواهرزنا میکنید .

خواهرتون خ‌ودش بلده زندگیش را جمع و‌جورکنه .

محبتی که همراه با دخالته هم‌ن فتنه گری خ‌اهرشوهراست ‌لطفا نکنید

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
ببین ازدواج با ی خانواده از لحاظ فرهنگی رو‌میگم سطح پایین باشن و از همون اول کارایی کنن که بی فرهنگ ...

سطح پایین بودنشون بخوره تو فرق سرشون اینکه خیلی راحت ب ما توهینن میکنن بی احترامی میکنن خیلی اذیتم کرده

عزیزم ادم وقتی چیزی به کسی یاد میده که بدونه اون بلده چی کار کنه نه این که بره بدتر کنه یا لو بده یا هر چی

دیگه کاری نداشته باشین تا خود خواهرت کسب تجربه کنه ، میبینین که اون شوهر و زندگیش رو میخواد ، پس ول کنین خودش میدونه و اونا