2777
2789
عنوان

نامزدم و دخترخالش ترکید شات پیامام

| مشاهده متن کامل بحث + 738 بازدید | 57 پست

من نمیتونم به شخصه اینهمه نزدیکی اونم یا دختر خاله رو درک کنم واقعا، حتی اگه از سر لجبازی هم بوده باشه درست نیست به نظرم

ازدواج نیاز به بلوغ فکری و عقلی داره قرار نیست همش بخاطر لج و لجبازی همدیگه رو بچزونید که بشینید درست و منطقی صحبت کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندسالشه چندسالتهببخشید ولی مثل بچه ها هستید انگار.زنذگی دو نفره احتیاج به گذشت و همراهی دارهانگار ه ...

اون ۳۱

من ۲۲،۲۳

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
چرا بحثو عوض می‌کنه و به حاشیه می‌برهمگه بحث سر این نیست با دخترخاله ش زیادی راحته

اره میگ چرا بهم بی محلی کردی

من ازلج تو کردم

تاپیکای قبلی واسه من نیستتتت کاربری واسه دونفره🫠تروخدا قاطیمون نکنید خسته شدم هی توضیح دادم
اگه امکانش هست ادامه‌اشو هم بذار

سومیو گذاشتم.بقیشم میزارم

ولی لطفا پست بزارید نظربدید خیلی حالم بده😭😭تاپیو قبلیم ترکید هیچی از نظراتو نتوندم

اره میگ چرا بهم بی محلی کردیمن ازلج تو کردم

خیلی خطرناک این آدم سریع ولش کن فقط 

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن

شات اول

نمیخوام وجهه ام خراب شه ولی دیگ زدم به اون‌سیم

میخوام شده با یه پسرم فقط واسه اینک برم جلوچشماش برم