2777
2789
اعععع لکی 😍

اره گل🌹 توهم؟ 😁

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکرکنم اگه آشناهام تو این تاپیک بودن حرفای منو میگفتن بس که سوتی میدم

گفتن عروس بشی گفتم ایشالا

به پسرعموم گفتم خواهر(بس که این نی نی سایتی ها آخر جمله هاشون خواهر میذارن منم عادتم شده😂)

گفتن خونمون خوب شد(بازسازی کرده بودن) گفتم ممنون

پسرعموم به شوخی زد منو. عصبی شدم تو جمع داد زدم فلانی منو دستمالی میکنه

اصلا به هر حرفی از خودم فکر میکنم میخوام آب شم برم تو زمین

درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم
تا آخرش یکی از دوستام گفت خاک تو سرت چته همش هنگ کردی رو مرسی و ممنون😂

🤣🤣ما خانواده‌ای اینیم . 

ما ترکیم بعد ی داماد دایی پدرم فارسه . هی پسرخالم به همه ترکی جواب میداد این طرف رسید گف خدا بیامرزه 🤣🤣اینم برگشت گف خدا شمارم بیامرزهه خیلی جدی😂😂😂

فکرکنم اگه آشناهام تو این تاپیک بودن حرفای منو میگفتن بس که سوتی میدمگفتن عروس بشی گفتم ایشالابه پسر ...

پسرخالم از من دو سه سالی کوچیکتره ولی هیکلی بزرکه😂 منم میخواستم بگم اره من تو رو خیلی بچه میبینم فلان .برگشتم گفتم حس میکنم پسر خودمی خودم بهت شیر دادم 😭🤣

امروزصبح پسرا سره جاوصندلی اتوبوس دعوامیکردن یکیشون گفت این صندلی مال منه اون یکی برگشت گفت عه سندشو ...

از فیلم‌جان سخت یاد گرفتن🤣

دلم میخواد یه مرگ مغزی یه فراموشی یه کما یه خواب ابدی که روحم بشه از این تنم جدا...

هفته قبل یه کاربر گفت ماهگرد روز مرد می افته به ولنتاین 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

یه سری از ادما فکر میکنن همه ی آدما احمقن، هیچی نمی فهمن این خودشونن که به راز دنیا پی بردن، حتی خیل ...

حال برخوردت باخاشون چیه؟چند نفری تو اطرافیانم اینطورین 

من گریم میگیره از دستشون

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
یه سری از ادما فکر میکنن همه ی آدما احمقن، هیچی نمی فهمن این خودشونن که به راز دنیا پی بردن، حتی خیل ...

بلاخره یکی پیدا شد مث من فک کنه😂ولی باید قبول کنی که ۸۰ درصد ادما مطلقا احمقن

یه صلوات بفرس به نیت قبولیم 🥺