2777
2789
عنوان

چرا آقایون اینطوری ان

270 بازدید | 35 پست

چرا من از مردا متنفرم چرا من باید توی خونه بابام بخاطر دعوا با داداشم کتک میخوردم چرا منو تو حموم حبس میکردن چرا وقتی یه مرد غریبه میومد خونه  منو تو حموم حبس میکردن من از همه مردا متنفرم ای کاش مردا نبودن  

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مردا مریض نیستم ببخشید معذرت میخام بی ادبی نباشه به خانوادتون دید پدرتونب مردا خوب نیس و طبق اصول خودش بردارتون و تربیت کرده و شده عین خودش بعصی مردا خیلی ادم حسابین اتفاقا 

من همیشه بیادت میمونم ...

خودت میگی مردا چطوری عنخودت میگی عنن دیگهناراحتی نداره که

اصلا نمی‌فهمن می‌دونی چقدر بدبختی کشیدم فکر کردم خونه شوهر چه خبره وقتی شوهره برگرده بگه شما زن ها همتون گاوید

فرهنگ و سطح اجتماعی خانواده در ارتکاب چنین اعمالی در حق دختر بسیار موثر هست سعی کنید به تحصیلاتون ادامه بدید و در جامعه رشد کنید و از این وضعیت خلاص شوید 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
فرهنگ و سطح اجتماعی خانواده در ارتکاب چنین اعمالی در حق دختر بسیار موثر هست سعی کنید به تحصیلاتون اد ...

فکر کنید شوهرم حسابداره تو یه شرکت بزرگ کار میکنه

فکر کنید شوهرم حسابداره تو یه شرکت بزرگ کار میکنه

این مشکلات مال چه دوره ای هست الان یا گذشته 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
فرهنگ و سطح اجتماعی خانواده در ارتکاب چنین اعمالی در حق دختر بسیار موثر هست سعی کنید به تحصیلاتون اد ...

هیچ ربطی ب تحصیل نداره من بچه روستام البته الان یکی از شهرای بزرگیم پدرمم کشاورز و تحصیلاتش ابتدایی قدیم کل ی محل و طایفه بخاطر فرهنگ و ادبی ک داره بهش احترام میزارن الان برادرامم همینن تا حالا کوچکترین بی احترامی ب منو زنداداشام یا مادرم نکردن هیچکدومم تحصیلات درس حسابی نداریم بنظرم ریشه زندگی مهم ترین رکن زندگی یا همون اصالتربطی ب تحصیل و این چیزاهم نداره من توی عمرم یاد ندارم پدرم باهام بحث کرده باش هردوطرفمون تحصیلات کم

من همیشه بیادت میمونم ...

این مشکلات مال چه دوره ای هست الان یا گذشته

الان هم هست و گذشته سری قبل با همسرم دعوا کردم برگشت گفت ببخشید آدم دوتا گاو بیاره نگه داره از شما زن ها بهتره