2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 113 پست
نه مثلا کوچکترین رفتاری ک از جانب من ببینن و خوشایندشون نباشه فوری میگن از تو توقع نداشتیم تو که خود ...

رفتار شما رو بیشتر زیر ذره بین دارن 🥲خیلی سخته آدم حرصش درمیاد اینقد تبعیض

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اها😅انشالله که هر چی خیره پیش بیاد💓

انشالله همچنین برای شما عزیزم 🫂💕🥰

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

رفتار شما رو بیشتر زیر ذره بین دارن 🥲خیلی سخته آدم حرصش درمیاد اینقد تبعیض

دقییییقا همینطوره ...حالا رفتارای خیلی بدتری ام با من داشتن و دلم رو خیلی شکوندن من ک هیچوقت نمیبخشمشون

استاد تعیین جنسیت از روی سونو ان تی 😉😄

دقییییقا همینطوره ...حالا رفتارای خیلی بدتری ام با من داشتن و دلم رو خیلی شکوندن من ک هیچوقت نمیبخشم ...

اگه میبینی بی احترامی زیادمیکنن ارتباطت رو کمتر کن خب اینجوری خیلی اذیت میشی

خدا بهت صبر بده چه همه زیادم هستن ۵ تا😶

آره یه مشت زن بی خاصیت بیکار همش مسخره غیبت اصلا همش حرف از زیبایی هست بینشون بخدا بچهاشون از خودشون عوضی تر تا منو میبینن دختراشون راهنمایی اند تو گوشی حرف میزنن بهم میخندن کاری کردن تو جمع منو انگشت نما کردن خیلی دلم شکسته از خدا تقاضای تقاصشونو دارم اون جاری و بچهاش هم بچهامو زندانی کردن تو هیچ مجلسی نمیزارن بچهام طرف بچه ای برن نمیزارن بچها بیان با بچهام بازی کنن،منو افسرده و بیمار کردن 

خب اسی می‌دونه یک خوبی هایی و یک بدی هایی داره میخواد بدونه اون خوبی و بدی ها چیه😂🤣

خب بعدش خوبی و بدیهاش رو گفتم 😐😂

#اَلّلهُمَّـ‌عَجِّل‌لِوَلیِّڪَ‌الـ؋ـَرَج...💚️            ◦•●◉✿ یـا رَب زِ جـهاט لـطـ؋ تـو کـا؋ــیست مـرا...️ ✯ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ ✿◉●•◦ ╰