2777
2789
عنوان

تجربه من از بلوغ زودرس دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 614884 بازدید | 6941 پست
سلام میشه بگی چطوری علایم بلوغ متوقف کرد طب سنتی؟

سلام عزیزم، اون عرق های گیاهی و روغن را استفاده کردم، غذاها هم خیلی مراعات کردم براش. اون آب کاهو و ... هم که گفت بهش بده، استفاده کرد.

بله من دوسال ونیم هست برای دختر بزرگم ضد بلوغ میزنم تقریبا سالی پنج الی شش سانت رشد میکنه،دختر کوچیک ...

خیلی ممنون عزیزم پاسخ دادید؟دخترتون الان چند سالشه نگفته تا کی باید تزریق کنید

ببخشید من هم تا حالا دو تا آمپول برا دخترم زدم میشه بگید از چی ناراضی هستید یعنی آمپول نزنیم بهتره؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دکتر دیگه چیا نوشت ؟

دکتر اولی که بردم نوشت روزی یک عدد امگا ۳ و یک روز در میان ویتامین د۳ ۱۰۰۰

روزی دو لیوان شیر و روزی یک عدد تخم مرغ ساعت خواب هم گفت حتما ۱۰ بخوابه

دکتر دومی که آمپول رو شروع کرد فقط ماهی یدونه ویتامین ۵۰۰۰۰داده و دیگه هیچ مکملی نداده برا همین من قبلی هارو ادامه میدم بعد اینا هم می خوام استوکر بدم ماه بعدش ویتارژنین

چه عجب بلاخره یه تاپیک بدرد بخور تو پر بازدید ها دیدیم ما😐

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و گاهی صبر خودِ تلاشه...🤍🦋الهی به امید تو...♡🌱خدا جونم شکرت😭یا حضرت فاطمه مرسی که صدامو شنیدی و برام مادری کردی😭منو ببخشید اگه نا امید شدم و یا ناشکری کردم😭و ۲۹آذر ساعت ۲ظهر سوپرایز شدم و بی بی چکم مثبت شد😭👼🏻توروخدا برام دعا کنید صحیح و سالم بیاد بغلم...😭🙏🏻خدا جونم تورو به حضرت فاطمه قسمت میدم خودت مواظبش باش😭🙏🏻🤍

دکتر اولی که بردم نوشت روزی یک عدد امگا ۳ و یک روز در میان ویتامین د۳ ۱۰۰۰روزی دو لیوان شیر و روزی ی ...

دکتر به دختر منم هیچی نداد حتی ویتامین د ولی خودم براش میخرم البته از سه سالگیش ویتامین د میدادم اوایل دوتا آمپول زد بعد سه تا شش سالگی ۲۷سانت قد کشید حس میکنم همون ویتامین د سن استخوانی رو بالا برد یهو

استرادیول همون استروژن هستش من روزی بدونه تخم بلدرچین می دادم بعدا تو نت خوندم استروژن رو بالا می‌بر ...

دختر من خیلیییی وقته تخم مرغ و شیر لب نزده متاسفانه دیگه مجبورم قرص کلسیم بدم با کشک 

دختر من از ۷ سال و نیم رشد موی زاید داشت و بلوغ نبود وقتی ۸ سال و نیم سینه ش جوانه زد دکتر گفت ضد بل ...

دقیقا شرایط دختر منم مثل دختر شما بود . قد و من و همسرم هم مثل شماست و خانواده پدری عمه و مادربزرگ و عمو همه کوتاهن. دکتر هم برای دختر من هیچی نداد تا پریود شد و اون موقع گفت باید دیفرلین و هورمون بزنی که با مشورت با چند دکتردیگه مخالف بودن و همون حرف دکتر علایی و زدن.در نهایت ژنتیک مهمه

الان دخترتون چند سالشه ؟!قدش چنده؟پریود نشده؟؟

۱۰ سالشه عزیزم

نه عزیزجان

قدش را حقیقتش نمیدونم😅

شما چی؟ به امپولها ادامه دادید؟ چند سالشه دخترتون؟ این بلوغ هم برای خودش یه عالمی داره🥺