2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 1383 بازدید | 113 پست

😐 فامیل خوب خوبشم واسه ازدواج ب درد نمیخوره

دوری و دوستی

ببین این خط و نشون عشقت ازون عشقای واگیره که داره جون و دل و روح و تن و قلبمو میگیره _\/_\/______\/_____❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ازدواج منم فامیلیه همدیگه رودوسداریم برگردم بازم انتخابم شوهرمه صرفا چون دوسشدارم ن فامیل باشیم

اگه شوهرتون پشتتون لاشه فامیلم باشین مشکلی نداره

هزارتادیدم باغریبه وصلت کردن ولی وقتی اقا بدردنخور باشه بازم حرفو حدیث زیاده

خانواده دایی ام اصلا بهم لطف نکردن یا محبتی مثلا عروس غریبه ۱۰۰ گرم طلا انداخت پدرشوهرم گردنش چند وق ...

اره این مورد بیشتر به شرایط مالی و سطح شعور اون خانواده هم مربوط میشه البته ، ولی در کل تو ازدواج فامیلی دختر راحت تر میدن ، سخت گیری کمتر میکنن بنظرم 

اصلا خوب نیست با یکی حرفت بشه یه طایفه میفهمن همه به هم مثه زنجیر وصلن

۱۱ ساله متاهلم باکسی کارنداریم ن من نشوهرم این دیگه بستگی ب شخصیت خودت طرف داره منوشوهرم کاملا خنثی هستیم کار ب کارکسی نداریم

قبلش حتماآزمایش ژنتیک بدین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

ازدواجم فامیلی بوده همه جوره از همسرم  راضی هستم نه اختلاف فرهنگی داریم نه آداب و رسوم مختلف و اینکه شناخت کامل ازش داشتم ولی عیبش اینه که فامیله و این خودش بزرگترین عیبه به خاطر همینم دیگه برا بچه ها با فامیل وصلت نمیکنم

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم