برعکس خیلیا ک میگن شوهرامون ممیزارن بیرون ارایش کنیم شوهرمن برعکسه میگه خوشپوش ارایش داشته باش من گاهی بهش میگم ببین این رژ زدم چقد تیرس چقد برای اون مرد توخیابدن خیره کنندس ! بدت نمیاد میگه اون مرد روزی صدبار اینارو دیده الان کسی بی ارایش نی من موافق نیستم ولی خوب از سر اجبار ارایشو دارم همیشه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
هیچیشون نیست عزیزم چرا اینجا هر حرفی میزنی همه به خودشون میگیرن😅
من دهه شصتی ام باورم نمیشه که ما دیگه سنمون رفته بالا در حدی که دهه هشتادیا که تو بغل ما بودن حالا داماد شدن🥲🥲🥲
وگرنه همسر منم ۲۳ سالش بود موقع ازدواجمون
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
بعضی مردا دوس دارن دیگران ب این ک زن ب چ خوشگلی دارن حسودی کنن بنظرم اینا عاقل تر ازاونایین ک زن بدبختو ب اسم غیرت محدود و عقده ای میکنن
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن