2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

| مشاهده متن کامل بحث + 7635 بازدید | 215 پست

😐بعد نامزدِ من میگه آرایش نکن واسه بیرون نمیخوام جلب توجه بشه 

بدون آرایش باید بگردم 

اگه هم آرایش کنم فقط تایمایی ک کلا توو ماشینم یا توو خونه پیششم باید آرایش کنم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه چشونه ۲۳ سالشونه دیگه

هیچیشون نیست عزیزم چرا اینجا هر حرفی میزنی همه به خودشون میگیرن😅

من دهه شصتی ام باورم نمیشه که ما دیگه سنمون رفته بالا در حدی که دهه هشتادیا که تو بغل ما بودن حالا داماد شدن🥲🥲🥲

وگرنه همسر منم ۲۳ سالش بود موقع ازدواجمون

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بستگی به عقاید هر کس داره... خیلیا نمیزارن زنشونو افتاب مهتاب ببینه خیلیا هم دوست دارن خانومشونو به ...

شهر ما عقاید خودشونو دارن حجاب دارن همسرم موافق نی

به خوشی بیای دلبرم

بعضی مردا دوس دارن دیگران ب این ک زن ب چ خوشگلی دارن حسودی کنن بنظرم اینا عاقل تر ازاونایین ک زن بدبختو ب اسم غیرت محدود و عقده ای میکنن

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

من فقط اینو فهمیدم که آدما هر چی دارن نمیخوان اون چیزی که ندران و میخوان

الان اونی که همسرش گیر لباس و آرایش هست هم گله داره

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چطوری بود کنجکاو شدم راجبش

مثلا بهم می‌گفت دیشب خونه زندادشم بودیم 

ی ساپورت پوشیده بود شورتشم معلوم بود وقتی خم میشد 

دوست دارم خانومم ساپورت بپوشه 🫤

خدایا مرسی ♥️