2777
2789
عنوان

متاهلا خواسته شوهرم عجیب

7693 بازدید | 215 پست

برعکس خیلیا ک میگن شوهرامون ممیزارن بیرون ارایش کنیم شوهرمن برعکسه میگه خوشپوش ارایش داشته باش من گاهی بهش میگم ببین این رژ زدم چقد تیرس چقد برای اون مرد توخیابدن خیره کنندس ! بدت نمیاد میگه اون مرد روزی صدبار اینارو دیده الان کسی بی ارایش نی من موافق نیستم ولی خوب از سر اجبار ارایشو دارم همیشه 

به خوشی بیای دلبرم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجبورم نمیکنه ولی خوشش میاد به خودم میرسمو خوشپوش باشم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹

کسایی هستن شوهرش گفته همیشه مژه داشته باش بدون مژه نباشی دایم‌کاشت می‌کنه فقط بخاطر شوهره

اسکین تراپیستم و لاین فیشال دارم سوال و مشکل پوستی داشتی در خدمتم😍🥰

خب اتفاقا الان مردا فقط میخوان زنشون خوشگل باشه کاری ندارن به بقیه ماجرا 

انگار زنشون میخوان نشون بدن

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

حالا شوهر منه عین مامورای دینی یکسره میگه موهاتو بکن تو😕

جان جدت نترکون کاربری ۵ ام ☹️ صرافی اوم پی فینکس با دعوت از دوستانتون بهتون یه مبلغی رو میده هم به کسی که کد زدع هم به کسی که کد دعوت رو ارسال کرده خوشحال میشم کد دعوت من رو بزنید وارد جشنواره ام می فینکس بشین کاملن هم راسته هیچ کلاهبرداری در کار نیست 7MIXTSU5H

خودت عجیبی رژمیزنی میگی ببین تیره هست اون مردتوخیابون خیره کننده هست؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖