2777
2789
عنوان

احترام گذاشتن رو فقط برای خونوادش بلده زنش ادم نیس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 47 پست
اره عزیزم یادمهنمیدونم واقعا از دست اینا چی میخوایم بکشیمخیلیا بهم میگن ولش کن اهمیت نده برای خودت ز ...

خودت پادویی نکن!

یک ماه دو ماه سخته بعدش عادت میکنی!

میدونی هر چی زبر و زرنگ تر باشی قدرتو ندارن که هیچی بیشترم ازت سوءاستفاده میکنند!

من همیشه دلسوز مادر و پدر  اش بودم اما الان دیگه هیچ اهمیتی واسم ندارن!

شوهرم همیشه اهمیت داشت اما الان نه!

مگه من مادرشم؟

وقتی که اولویت اولش نیستم بره به درک!

والا واسه منم همینه!بعد میدونی منم احمقم خبجاری ام دعوت تا دعوت میاد خونه مادرشوهرمادرشوهر هم خودشو ...

چقد شرایطت مثل منه🙂خوب میفهمی پس من چی میکشم

من دوماه نرفتم خونشون گفتم بزار ببینم یبار میگم فلانی چرا نمیای؟یا دعوتم کنن؟!دیدم نه این خبرا نیس بدتر اونا دست پیش گرفتن ک به ما احترام نمیزاره؛شوهره خرمم یک ماه به خاطر این باهام حرف نزد

اخر‌ روز مادر مجبور شدم برم وقتی ام رفتم پدرشوهرم برگشت گف سایت سنگین شده معرفت همسایه ی ده تا کوچه اونور تر از شما بیشتره 

منه احمقم لال شدم هیچی نگفتم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت پادویی نکن!یک ماه دو ماه سخته بعدش عادت میکنی!میدونی هر چی زبر و زرنگ تر باشی قدرتو ندارن که هی ...

بدبختیه من اینه ک شوهرم وقتی اینجوری میکنم باهام لج میکنه هم با خودم سگ میشه هم با خونوادمم

دیگه مراسما رو نمیاد جایی دعوت میشیم نمیاد جواب تلفناس خونوادمو نمیده اونام ناراحت میشن میگن چیشده چرا اینجوری شده زندگیتون

مجبورم میکنه بهش باج بده

چقد شرایطت مثل منه🙂خوب میفهمی پس من چی میکشممن دوماه نرفتم خونشون گفتم بزار ببینم یبار میگم فلانی چ ...

کلا همینن دست پیش میگیرن که پس نیفتن!

به جهنم من که واسم اهمیتی نداره به خدا

یه مدت بود شوهرم درگیر رفیقاش شده بود و میرفتن گیم نت!

منم میگفتم بیکارم دل خودمو بجوشونم؟!

میموندم خونه مامانم اینا عشق .و حال یا اگه زودتر میمومدم خونه خودم میرفتم فیلم و سریال میدیدم که مادرشوهرم از بالای راه پله ها داد و فریاد که پنااااااه بیا بالا تنهایی منم یه کلمه میگفتم باشه و نمیرفتم بعدشم میگفتم که داشتم فیلم میدیدم!

البته موقعی که بخواد بدجنسی کنه خیلی زرنگه زنیکه خودش میاد پایین و فضولی همه جارو میکنه!

بعدم میگه تنهام دلم سیاه شد درصورتی که ذات این زن سیاهه!

من که دیگه سِر شدم تو هم سِر میشی کم کم!

کلا همینن دست پیش میگیرن که پس نیفتن!به جهنم من که واسم اهمیتی نداره به خدایه مدت بود شوهرم درگیر رف ...

باز برا تو یه دادی میزنه میگه بیا واسه من پست فطرتا یبار سراغمو نمیگیرن بخدا تو این خونه بمیرم شاید جنازم بو گرفتنی بفهمن که مردم!ولی دائما طلبکارن ک چرا نمیاد خونه ی ما!اشغالای پست

پس باید باهاش بسازی !چاره ای نیست با لج بازی کاری از پیش نمیرهولی بدونمن که از اینا نمیگذرم...از خدا ...

منم همینطور

کاش خدا جوابشونو بده 

بخدا منم به همین امید زندم و ادامه میدم ک یه روز خوار و ذلیل شدنشون رو ببینم

اگه نه واقعا به خدای بالاسرم بی اعتقاد میشم

میدونی چیه عزیزممن یه مدته که مریض شدم و سینوزیت گرفتم! اینم دسته گلِ پسرِ مادرشوهرمه! شوهر خودم!که ...

نگو که سکوت کردی؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
کلا خانواده ی شوهر همینن نه احوال پرسی نه دعوتی هیچی اونوقت شوهر میخواد خودتو براشون حلوا حلوا کنی.. ...

من جدیدا فقط با دعوت میرم هر پنج باری ک زنگ میزنن یک بار میرم اینطوری انگار احترامم بیشتره. اصلا بعنوان سر زدن یا شب نشینی نمیرم 

مینیمال 

شوهرتون نمک نشناسه به خانوادش کمتر اهمیت بده اینطور که شما میگی برات وظیفه شده باید حدشون و بفهمونی البته یهویی نه ها کم کم که عادت کنن یهویی بشینی و هیچ کاری نکنی برات بد میشه کم کم مثلا اگه قبلا ظرف ها رو جمع میکردی میشستی الان جمع کن ولی نشور یا مثلا چایی رو خوردن استکان هارو جمع کن ولی نشور رفت و آمدت رو محدود کن با سیاست به شوهرت بفهمون که وظیفه تو نیست به خودت و شوهرت بیشتر از خانواده هاتون اهمیت بده بین خودت و شوهرت هم به خودت بیشتر اهمیت بده به خودت برس حتی پیشش برای  خانواده خودتم زیاد کار نکن تا بدونه اصلا بزار فکر کنه تنبلی اینطوری کارات بیشتر ارزش پیدا میکنه امیدوارم مشکلت حل بشه خواهر🩷🌱

من جدیدا فقط با دعوت میرم هر پنج باری ک زنگ میزنن یک بار میرم اینطوری انگار احترامم بیشتره. اصلا بعن ...

آره بخدا اینجوری بهتره منم مثلا پاگشا کرده بود یه زنگ نزد هیچی تازه طلبکارم بود...منم گفتم بزار بره گمشه بخدا مادرم نمیخواست زندگیم بهم بخوره وگرنه این بی احترامیا رو یه روز جوری جبران کردم سوخت مادره نمیتونست چیزی بگه