2777
2789
عنوان

اونایی ک شهرا بزرگ هستید چجوری زندگی می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2599 بازدید | 146 پست
مثلا پرتقال چنده؟ماکرمانشاهیم اینجا پردقال وانتیا میارن کیلویی ۱۵،

پرتقال اینجا ده تا قیمت داره 

اما پرتقال خونی خیلی خوب اینجا ۲۱ تومن بود هفته پیش خریدم اما پرتقال مجلسی تا پنجاه تومن هم بود 

چن روز پیش با همسرم رفتیم خرید ماست و پنیر و یه بسته شیرینی قطاب، رب انار و چند چیز کوچیک دیگه شد 2 ...

آدره بابا من‌ چند سال پیش میرفتم‌ هایپر باکری یه چرخ دستی پر می کردم لیستش اندازه یه متر میشد ۱میلون میشد ولی الان خریدی که با یه میلیون می کنیم توی یه نایلکس هم جا میشه چند سال پیشا کلاس اول دبیرستان بودم رشته اقتصاد یه دبیر داشتیم می گفت الان یه مقدارپول می بریم توی دستمون یه نایلکس پر جنس می خیریم زمانی خواهد آمد که یه نایلکس پر پول ببریم یه چیز بگیزیم که توی دستمون جا بشه واقعا الان به حرفش رسیدیم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو تهران ما از میدان تره بار خرید میکنیم خیلی خوبه. دو ماه پیش موز بود ۷۰ تومن. تو میوه فروشی سر خیابان داد ۱۷۰ تومن!!! 

درسته کیفیت یکم فرق می‌کنه ولی نمیشه خرید. شهرهای بزرگ یا بعید درآمد زیاد باشه یا هم زحمت بکشی بری میوه تره بار .

صف وایسی برا بعضی موارد 

درستع ولی فک کن یکی ک کارمنده همه یکین حقوقا

برای همین توی جاهای بزرگ کارمند قشر ضعیف جامعه هست و توی شهرهای کوچیک کارمند شاهه. از نزدیک دیدم.توی شهرهای کوچیک چون جمعیت کمه خرید هم کمه و شغل آزاد نسبت به کارمند درآمد کمتری داره.

دختر و پسر عزیزم جاده های زندگی برایتان هموار...
اونوقت وقتی میگیم حقوق ۱۰۰ میلیون برای تهران کمه میان فحش میدن ک داری پز میدی ، با حقوق ۱۵ میلیون دا ...

۱۰۰ برای تهران کم نیست جدی تهرانیم 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

آدره بابا من‌ چند سال پیش میرفتم‌ هایپر باکری یه چرخ دستی پر می کردم لیستش اندازه یه متر میشد ۱میلون ...

عزیزم همون هایپر باکری یک زمانی من میرفتم چرخ رو پر میکردم کلی هم چیزهای فانتزی میخریدم مثل پنیرهای رنگی و سیب زمینی سرخ شده نیمه آماده 

میومدم بزارم تو صندوق عقب ماشین پر میشد بعد چقدر ؟صد هزار تومن 

یعنی فکرش هم خنده داره الان یک دبه ماست فکر کنم صد تومن شده 

سال پیش رفتم از این شوینده فروشی ها سه تا نایلون خیلی خیلی بزرگ خرید کردم فقط دوتا بسته قرص ماشین ظرفشویی بود داخل خریدم آخرش شد یک و پونصد 

هفته پیش رفتم یک نایلون بزرگ از جانبو خرید معمولی کردم شده یک و نیم 

حقوق معلم توو تهران با معلم تو روستا ، حقوقش یکی نیسصرفا جهت اگاهی گفتم

من معلمم

حقوق معلم بستگی به سنوات و همین رتبه بندی داره

چه روستا درس بدی چه تهران چه هر استان دیگه ای 

مثلا معلم های  ۱۰سال سابقه ی حقوق دارند بجز مردها که هزینه عائله مندی و حق فرزند می‌گیرند 

و یا اینکه اونی که تهرانه دوشیفت بره غیرانتفاعی یا کلاس خصوصی بذاره

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمک کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

اینجام پرتقال خونی گرانتره

ببین تو تهران خوبیش اینکه همه نوع کیفیتی پیدا میشه بعد فرضا تو تهران پرتقال و نارنگی قیمتش خوب از شمال گرونتره چون شمال مرکز اینجور میوه هاست اما قیمت گوجه و کاهو و خیار از شمال ارزون‌تره 

یا فرضا تابستون قیمت گیلاس تو تهران از شهرستان شوهرم گرونتره چون اونجا مرکز کشت گیلاس هست اما قیمت اغلب میوه و صیفی جات ارزون‌تره 

عزیزم همون هایپر باکری یک زمانی من میرفتم چرخ رو پر میکردم کلی هم چیزهای فانتزی میخریدم مثل پنیرهای ...

واقعا چیزایی رو که می خریم نگاه میکنم دوباره چک می کنم نکنه اشتباه شده می بینم نه بابا درسته 

ولی بستگی داره مثلا ما تهرانیم البته پایین شهر بعد تبریز که میریم روستامون ،هم خود تبریز گرونتر از ...

تبریز کلا گرونه ما فامیل داریم چیزی بخوان سفارش میدن ما از اینور میخریم براشون

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
تو تهران ما از میدان تره بار خرید میکنیم خیلی خوبه. دو ماه پیش موز بود ۷۰ تومن. تو میوه فروشی سر خیا ...

ما از مغازه موز ۱۰۰می خریم حالا گرونی تو سرشون بخوره نزه ها دیگه مزه نیست گوجه از مزه گوجه فرنگی نمیده

ما تهران زندگی میکنم، طرف مرکز و غرب خرید میکنیم اکثرا

چند وقت یکبار هم میریم شهرستان برای دید و بازدید با خانواده و اینا

اونجا میوه و سبزی گرونتره از تهران، سفر هم که میریم طرف شمال مثلا، یا هم قیمت تهرانه یا گرون‌تر، مگر اینکه مثلا کنار یه باغ پرتقال، پرتقال بفروشن، خیلی ارزون بدن

ولی بطور کلی قیمت‌های تهران بهتره نسبت به جاهای دیگه که دیدم

حتما اجاره خونه نمیدین یا کمه اجاره و کم خرجید

شما شاید پرخرجی چیکار میکنی؟

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️