2777
2789
عنوان

شیمی مصلایی

28 بازدید | 3 پست

اونایی ک کلاسش شرکت میکنین راضی هستین یا ن

من هایلایت دیدم از استوکیومتری شروع کرد اصلا هیچی نفهمیدم دبیرم عوض کنم یعنی یا همچنان نگاه کنم شاید فهمیدم 🙄

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

مرادی بهتره یا مصلایی؟

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بی نظیر ،بهتریننننن  

ببین بستگی به خودت هم داره الان فراهانی رو یه ایران میگن خوبه من نمیفهمم ازش،ولی مصلایی خط به خطشو میفهمم،برو چن تا استادو ببین،خودت مطمئن شو با کی اوکی هستی ،بحث کنکور  اونقدر مهم هست که آیندتو به حرف من و بقیه نسپاری،پس خودت مطمئن شو

کاش الان خدا بغلم کنه به اندازه تمام مشکلات زار بزنم تو بغلش،گلایه کنم از همه آدما،از خودم از خودم از خودم !