2777
2789
عنوان

دیروز صبح به حسابم چند میلیون اومد و بعدش هم حسابم مسدود شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 72 پست
گفتم بهش پول شیرینی برمیدارم راهمون دور بود روستا بودیم پول کرایه دادم به خاطر اون بخاطرهمون کمتر ری ...

شیرینی چیه؟چتونه از همه چی میخواید پولدار بشید؛معنی دزدی رو میدونی

پسرم ❤❤😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم برا هر کیه برا شما نیسخواهشا براش واریز کن نهایتا پول کرایه اتو بگو بهش بردارخیلی سخته پول رو ...

آره شماره حسابش رو دارم میزنم بقیش رو پول کرایمو ازش کم میکنم 

گفتم بهش پول شیرینی برمیدارم راهمون دور بود روستا بودیم پول کرایه دادم به خاطر اون بخاطرهمون کمتر ری ...

چه ادم دزد و بیخودی هستی 

خودت برای خودت پول برمیداری 

بعد خودتو هم قانع میکنی خجالت بکش 

بله من خودم دیدم شکایت کردن و علاوه بر پول خودشون، پول اضافی که خرج کرده بودن هم گرفتن 

حالا که دو برابرشو دادی حالت جا میاد

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

اشکال نداره حداقل پنج تومن قراره خرج کنه تا اون پول بگیره

همون پنج تومنم میزارن روش از خودت میگیرن فک کردی از جیبش میره زرنگ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

چه ادم دزد و بیخودی هستی خودت برای خودت پول برمیداری بعد خودتو هم قانع میکنی خجالت بکش بله من خودم د ...

آخه تو یه تایپیکی دیدم که میگفتن شماره طرف رو میدن بهت ... که باهاش حرف بزنی اونم اگه پولت پس بده اگه نده هم کاری نمیتونی بکنی 

آخه تو یه تایپیکی دیدم که میگفتن شماره طرف رو میدن بهت ... که باهاش حرف بزنی اونم اگه پولت پس بده اگ ...

خیر خانم متقلب اینطوری نیست خجالت بکش 

مگه خونه خالس بگن عزیزم میخای پس بده نمیخایی هم نوش جونت پس نده 

هم اون پول هم پولی که خرج کرده رو میگیرن تازه جریمه هم داره 

آخه تو یه تایپیکی دیدم که میگفتن شماره طرف رو میدن بهت ... که باهاش حرف بزنی اونم اگه پولت پس بده اگ ...

اصلا هم حالیشون نیس بگن پول کرایه رو کم کرده 

۵٠٠ ت هم کم کنی میشه شکایت کرد 

اصلا هم حالیشون نیس بگن پول کرایه رو کم کرده ۵٠٠ ت هم کم کنی میشه شکایت کرد

آخه تو یه تایپیکی. خودم هیچ راهی نداره شکایت هم نمیتونی بکنی ثابت کنی مگر اینکه طرف راضی بشه پس بده

آخه تو یه تایپیکی. خودم هیچ راهی نداره شکایت هم نمیتونی بکنی ثابت کنی مگر اینکه طرف راضی بشه پس بده

خیر من از مسائل حقوقی سر در میارم به یقین میگم اسیر دادگاه و اینا میشی 

دو برابرشم میدی حالا خوددانی