2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین برا من خدایی تولد و اینا کم نذاشت ولی روز زن رو تبریک نگفت طبیعی هم هست چون دخترم زن ک نیستم من ...

حالا تبریک وبگو هندونست دیگه بده زیر بغلش 

چون مثلا ما میگیم زنش نیستیم ولی اون مرد که هست

حالا کادو نخریدیم تبریک بگو

دوست پسر منم با همه اخلاقای بدش از این لحاظ ها کم نمیزاره

با کسایی که تاپیک 

حالا تبریک وبگو هندونست دیگه بده زیر بغلش چون مثلا ما میگیم زنش نیستیم ولی اون مرد که هستحالا کادو ن ...

مگه روز مرد و پدر یکی نیس؟ خب اون پدر نیس ک ببین خدایی آدم خوبیه ها ولی خب روز زن رو بهم تبریک نگفت الان من کوچیک نمیشم روز مرد رو تبریک بگم؟

استعفا نمیده درسته مرد هست ولی مرد زندگی تو نیست، برای تو چیکار کرده که بخوای بهش بگی مرده من؟ ته ته ...

عزیزم همه رابطشون اینطوری نیست که فقط کافه ورستوران برن!

در کل من مشکلم با مرد بودن ونبودنش نیست که از نظر من هست 

من میخواستم ببینم بقیه هدیه میخرن یا نه

ممنون از نظرت

با کسایی که تاپیک 

من برای نظر دادن به اجازه شما احتیاج ندارم.خصوصی که نیست!عمومیه اینجادوست دارم نظرم رو بگمخواننده هم ...

عزیزم تاپیک جدا بزن و برای همه برو بالای منبر

اتفاقا اینجا تاپیک منه و من هم تو عنوان مشخص کردم کیا بیان

ولی شما خود آزاری داری 

از تاپیک من بیرون برید و دیگه نظرتونو برام ننویسید متشکرم

با کسایی که تاپیک 

عزیزم شما مجردی ودوست پسر داری؟من فقط تاپیک زدم و تو عنوان گفتم چه کسایی بیان و فقط نظر خودشونو راجع ...

برو بخر به من چه ربط داره قانعت کنم وا 😐

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

نمیدونم ولنتاینم نزدیکه ها فکر جیبت باش من فقط برای ولنتاین میگیرم براش چون تازه کادو دادم بهش

ولنتاین میخوای مگه چی بخری؟

۴تا شکلات وایناس دیگه

مگه هدیه خاصی هم میخری؟

با کسایی که تاپیک