2777
2789
عنوان

یا بچه نیارین یا دوتا بیارین

932 بازدید | 86 پست

دخترم ۵ سالشه. تک فرزنده‌ هیچ بچه دیگه ای تو دوتا خانواده ها نیستن. ازشون دوریم. گرچه تو یک شهریم فعلا اما قطع رابطه ایم.من خیلی خسته شدم. دخترم خیلی اجتماعیه. همش میره در خونه رو باز میکنه گریه میکنه یکی با من دوست شه. من بشدت عذاب وجدان دارم ک کاش میتونستم وقتی هنوز یکساله بود یک بچه دیگه میاوررم. اما شرایط زندگیمون افتضاح بود از نظر مالی و عاطفی با شوهرم خوب نبودیم. الانم ۳۶سالمه. درگیر دکترم بخاطر سرطان سینه. خوش خیمه البته شکر خدا. بچم خیلی اسباب بازی داره اما با خودش بازی نمیکنه. میخوام براش سگ یا گربه بخرم. من خودم از حیوانات خوشم نمیاد کلا با حیوان خانگی مخالفم. مخصوصا ک آپارتمان نشینیم. کسی رو ندارم راحت باهاش درد دل کنم. اینجا مینویسم تا شاید یکم خالی شم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه وضع مالیتون عالیه سگ بیار 

بزار مهد پیشرفته

سال دیگه‌میره مدرسه سرش گرم میشه

شوهرتون چند سالشه؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗