2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطش به بی حرمتی چیه خدایی!حالا برای شوهر معتاد وخانم باز کادو بخری عیب نداره ولی برای دوست پسر بخری ...

حرمتش کار حرامی هست که انجام میدی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بالاخره مرد که هست

تاپیک زدی نظرمون رو بپرسی ولی ته دلت میخای کار خودتو بکنی و خودتو قانع کنی 

پس فایده نداره

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

منم نمیدونمهیچکسم نظر درست حسابی نمیدهچسبیدن به یه چیز دیگه اصلا

دقیقا موضوع تاپیک یچیز دیگس اصن بابا از تاپیک برو بیرون نظرتم واسه خودت محترمه😑😑

غصه نخور دیوونه پاشو برقص💃تا کی غم بخوری جآنم؟تهش که هممون میمیریم؛ 

تاپیک زدی نظرمون رو بپرسی ولی ته دلت میخای کار خودتو بکنی و خودتو قانع کنی پس فایده نداره

ببین برا من خدایی تولد و اینا کم نذاشت ولی روز زن رو تبریک نگفت طبیعی هم هست چون دخترم زن ک نیستم منم روز مرد رو تبریک نمیگم زشت میشه؟

عزیزم مرد که هست!بعد از خطبه عقد که یهو آدم مرد نمیشه یا از پسر مامانش بودن استعفا نمیده

استعفا نمیده درسته مرد هست ولی مرد زندگی تو نیست، برای تو چیکار کرده که بخوای بهش بگی مرده من؟ ته تهش چندتا کافه و رستوران رفتنه و کادو گرفتن و دوست دارم گفتنه

حرمتش کار حرامی هست که انجام میدی

خب حالا چرا تو تاپیکی که به نظرت استارترش داره کار حرام انجام میده نظر میدین شما؟

تو عنوانم نوشتم فقط چه کسایی بیان

وقتی خط فکریمون یکی نیست نظر نده عزت نفس خودتو حفظ کن عزیزم

خود آزار نباش

با کسایی که تاپیک 

خب حالا چرا تو تاپیکی که به نظرت استارترش داره کار حرام انجام میده نظر میدین شما؟تو عنوانم نوشتم فقط ...

من برای نظر دادن به اجازه شما احتیاج ندارم.خصوصی که نیست!عمومیه اینجا

دوست دارم نظرم رو بگم

خواننده هم فقط شما نیستی ممکنه ۱۰۰ نفر خاموش بخونن

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
تاپیک زدی نظرمون رو بپرسی ولی ته دلت میخای کار خودتو بکنی و خودتو قانع کنی پس فایده نداره

عزیزم شما مجردی ودوست پسر داری؟

من فقط تاپیک زدم و تو عنوان گفتم چه کسایی بیان و فقط نظر خودشونو راجع به خودشون بگم نگفتم کسی بیاد منو قانع کنه بخرم یا نخرم!

با کسایی که تاپیک