2777
2789
عنوان

دعوا با شوهرم کردیم دیشب قرار بود امروز بریم مشاور ببینیم حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 67 پست
نه ما برده مرداییم اونقدر روحم خستس که دوست دارم بمیرم واقعا 90درصد مردای ایرانی ازشون شوهر درنمیاد

واقعا اختیار خودمون رو نداریم بعضیا نمیدونم اونجاشون طلاست هرچی میگن شوهره میگه چشم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
متاسفانه به قولی خر که از پل بگذره فراموش میکننسعی کنین بدون دعوا با لحن منطقی باهاش صحبت کنین اگه ر ...

الان گفت خودت برو نوبت بگیر من بیام میدونم نمیاد باید باهم بریم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم میگه نرو پشیمون میشی حتی با آرایشگرم تموم کردم میگه چرا بری ابروهای خودت خوبه میدونی هبچ حسی ب ...

والا اونم واسه میکرو هی نمیذاشت و میگفت نکن پشیمون میشی همین جوری خوبی. .الان واقعا پشبمونم اما هی بهش میگم اصلا پشیمون نیستم. 

نظر شخصیم اینه در مورد زن و شوهر باید به نظرات همدیگه نسبت ب خودشون احترام بزارن ایشون چهره شما ای ...

من بهش میگم مثلا خوشم نمیاد سیگار بکشی میگه اعصابم خرد میشه میکشم من مردم با زن فرق میکنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
والا اونم واسه میکرو هی نمیذاشت و میگفت نکن پشیمون میشی همین جوری خوبی. .الان واقعا پشبمونم اما هی ب ...

نباید زندگی مشترک اینجور باشه باید ب نظر هم احترام گذاشت  ولی خودمن نسبت ب میکرو دو دلم عمل بینی هم بینی خوبه فقط یکم غوز داره دلم میخاد اونو درست کنم

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
نباید زندگی مشترک اینجور باشه باید ب نظر هم احترام گذاشت ولی خودمن نسبت ب میکرو دو دلم عمل بینی هم ...

والا ابرو فقط روز اول قشنگه. ولی عمل بینی به بعضیا خیییلی میاد و واسه بعضیام برعکسه. یه جوری راضیش کن به دلت نمونه.اگرم نذاشت کناربیا همون باشگاه رفتنو ورزش هم خیلی خوبه اگه همکاری کنه

من بهش میگم مثلا خوشم نمیاد سیگار بکشی میگه اعصابم خرد میشه میکشم من مردم با زن فرق میکنم

بنظرم توی زندگی مشترکی ک هدف رسیدن ب آرامش هست نمیشه مقابله ب مثل کرد. اگر جایی چیزی ب صلاح رابطه و آرامش خانواده است فارق از برخورد طرف مقابل باید کار درست رو انجام داد. بعضی چیزا ک واقعا ارزشش رو نداره بنظرم

چه غلطاااا اینکه یکی بخاد زیباتر بشه یعنی اونجاش میخارهه؟!!

خدایا اینا چیه افریدی!

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

حق با تو هست 

ولی روشتو عوض کن فعلا دست نگهدار فکرکنه فراموش کردی 

بعد از یکی دوماه خرش کن اینجور مردارو فقط باید خرشون کنی کارتو انجام بدی ...

هرچند بخاطر حق طبیعی خودت خیلی ناراحت کنندس ک باید اینکارارو کنی ولی چاره ای نیست 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗