2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مگه روز مرد و پدر یکی نیس؟ خب اون پدر نیس ک ببین خدایی آدم خوبیه ها ولی خب روز زن رو بهم تبریک نگفت ...

نه اصلا وقتی آدم خوبیه بگو بزار یاد بگیره

ما تا سر کوچه هم بریم برای همدیگه چیزای کوچولو میخریم 

اونم من یادش دادم هرجا رفتم چیزی خریدم اونم یاد گرفت

اون تولد من طلا خریده بود حالا حالا ها هرچی بخرم  جبران نمیشه براش

با کسایی که تاپیک 

ولنتاین میخوای مگه چی بخری؟۴تا شکلات وایناس دیگهمگه هدیه خاصی هم میخری؟

ینی تو فقط شکلات میگیری؟؟ والا نمیدونم من از اول هدیه خوب گرفتم براش اونم همینطور تو نظرمه ولن هم ی چیز خوب بگیرم

آخه روز زن که ما زنش نیستیم ولی اون مرد هست دیگه

اون مرد نیست پسره کادو هم نمیخواد بهش بدی .. روز مرد برای کساییه که ازدواج کردن زنشون بهشون کادو میده 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
منظورش اینه امام علی مخالف اینجور روابط بود

عزیزم جای این صحبت تو تاپیک من نبود

من فقط پرسیدم بقیه میخرن یا نه

وگرنه من خودم مادرم مذهبیه اندازه همه شما هم دینی خوندم تو ۵سالگی قرآن وختم کردم 

من فقط از اونایی که شرایطشون مثل منه نظر پرسیدم

با کسایی که تاپیک 

یه چیز جالب برات تعریف کنم یکم بخندی منکه خیلی حرص خوردم

چند روز قبل ازش شنیده بودم که ایرپادش خراب شده و هنذفری سیم دار هست از اونا خریده

منم گفتم دیگه حلههه پس براش ایرپاد میخرم

ولی نمیدونستم چ ایرپادی خوبه بهش گفتم ببین من ایرپادم توی جیبم بوده مامانم شسته سوخته

میشه ی ایرپاد خوب برام پیدا کنی سفارش بدم

اونم گفت چشم این چی بگم بهش حالا ، رفته بود نگاه کرده بود تو دیجی کالا و فکر کرده من راست میگم برام سفارش داده بود بعد شاد و خوشحال خندان اومده میگه مبارکهه

بعد میگم چی میگه ایرپاد ینی اونجا میخاستم دودستی بزنم توسرم موهامو بکشم 

خلاصه اقا بزور مجبورش کردم لغو کنه و لو دادم قضیه رو ، بعدش خودم رفتم براش همون ایرپاد رو خریدم 

بعد حالا اون زنگ زده توروقران لغوش کن من نیاز ندارم منکه تازه هتذفری خریدم پول بیخودی نده و اینا منم رفتم لغوش کزدم

😂😂😂

دیگه خلاصه گفتم مث ادم میگی چی لازم داری یا بخدا میرم باز ایرپاد رو میخرم اونم گفت میخاد برای لبتابش هارد بخره منم گفتم اوکی رفت خرید منم پولشو دادم کادوی روز مرد

نه اصلا وقتی آدم خوبیه بگو بزار یاد بگیرهما تا سر کوچه هم بریم برای همدیگه چیزای کوچولو میخریم اونم ...

برای منم تولدم طلا خرید منم تولدش چرم مشهد کتونی گرفتم براش چون شب تولدشم تصادف کردم و پام شکست و همه سوپرایز هام نابود شد دوباره بعدش ی کادو دیگه هم گرفتم براش

نمیخواد زیاد واسه پسرای مردم هزینه کنید هر چی بیشتر هزینه کنی راحت تری از روت رد میشه سعی کنید کادو ...

برای کسی که سرکار نمیره حرف شما درسته ولی خب منم کار میکنم خیلی زشته که فقط بگیرم وندم

در حالی که همینطوریم کادو هام خیلی کمتره از لحاظ قیمتی

با کسایی که تاپیک