2777
2789
عنوان

تا حالا حضرت زهرا بهتون حاجت داده

341 بازدید | 48 پست

من نظررکردم اگررحاجتمو داد چادری بشم 

تا حالا به شما حاجت داده؟ و دیدید کسی حاجتشو بگیره

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجت خیلیاااا دیدم دادن قربونشون برم 

ولی من نه😭😭😭😭

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)

اره خیلی عجیب بجه دار شدنم ...بهشون متوسل شدم تو خواب دیدم ایشون و پسرشان بهم فرزند دادن 

دقیقا روز تولد حضرت زهرا بچه تم دنیا اومد الهی قربونشون برم لعنت به. کسی که ذره ای به این خاندان شک کنه

نذرتون رو تغییر بدین لطفا

تغییر پوشش احتیاج به کلی مراحل و داستان داره ...

اگه یه مدت چادر سر کنین باز سر نکنین وجهه اجتماعی تون میاد پایین و شما از دید بقیه میشین یه آدم مودی که هنوز به ثبات شخصیتی نرسیده!

یه نذر ساده تر بکنین 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
حاجتشون محال بوده؟؟؟؟؟برای من محاله🙂

اره گرفتن

ولی من حاجتم محال نبود و نگرفتم💔

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)
نذرتون رو تغییر بدین لطفاتغییر پوشش احتیاج به کلی مراحل و داستان داره ...اگه یه مدت چادر سر کنین باز ...

ممنمن برای حاجت جدیدم نذر. کردم ایشون به من نگاه کنن منم نماز خون بشم و شروع کردم