2777
2789
عنوان

تا حالا حضرت زهرا بهتون حاجت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست
قربونش برم همیشه تو هر موقعیت گیرمیکنم متوسل میشم بهشون خیلی بهمون لطف دارن خانممن روسیاهم همیشه😫

حاجت منمممم خیلی سخته🙂

یجورایی پای آبروم هم درمیونه کاش منم نگاه کنن به حرمت آبروشون

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من نماز استغاثه حضرت زهرا خوندممیگفتن حتی اگه به نفعت نباشه هم جواب میده ...برای من که جواب نداد الب ...

مامان من یه کمر دردای عجیب داشت 

گفت یا حضرت زهرا شفام بده 

بخدا خواب دیده بود یه خانمی یه کاسه آب بهش دادن گفتن بریز رورخودت 

فرداش دیگه کمرش خوب شد

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حاجت منمممم خیلی سخته🙂یجورایی پای آبروم هم درمیونه کاش منم نگاه کنن به حرمت آبروشون

ببربرای ابرو خانم فاطمه زهرا محاله جا نده محال. پاشو با اشک چشم دو رکعت نمازشان رو بخون بعد بیا تگمِِ کن حاجت گرفتی

ببربرای ابرو خانم فاطمه زهرا محاله جا نده محال. پاشو با اشک چشم دو رکعت نمازشان رو بخون بعد بیا تگمِ ...

😭😭😭

توروخدا دعا کن موضوع زندگیم ختم بخیر بشه

خب کم کم محجبه میشم و اگرردیدم میتونم به چادر میرسم نظرتون چیه؟

اصلا نذرو بذارین کنار 

اگه کلا تمایل دارین به بیشتر کردن حجابتون 

کم کم طی چند سال حجاب تون رو بیشتر کنین 

بذارین یه مثال بزنم

فرض کنین من اصلا نماز نمیخونم اگه بخوام یه دفعه هم نمازای واجبم رو اول وقت بخونم و هم نصف شب پاشم ۱۱ رکعت نماز شب بخونم یه مدت انجام میدم و بعد زده میشم و ولش میکنم.

اما اگه اول بگم نماز میخونم اگه امروز خوندم و فردا نخوندم هم اشکال نداره ، کم کم اگه از نماز خوشم اومد و حس خوبی بهم داد میگم از این به بعد هر روز میخونم ولی قضا شد هم اشکال نداره ، یه مدت همین جوری تا احساس نیاز در من به وجود بیاد واسه بیشتر شدن و سخت تر شدنش 

اعتقادات مذهبی مثل کلاس مدرسه میمونه از مهدکودک باید شروع کنیم اگه پاس شدیم بریم مرحله بعد

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
😭😭😭توروخدا دعا کن موضوع زندگیم ختم بخیر بشه

حتماِِ عزیزم تو الان پاشو کاری که میگم بکن ببین با حالت اضطرابی و داری دو رکعنگت نماز داره خانم فاطمه زهرا بخون تو نت بزن میاد بعد 3 بار با صدای بلند. داد بزن یا خانم فاطمه زهرا ..به خدا قسم حاجتت رو میده حتما تیم کن حاجت گرعتی

حتماِِ عزیزم تو الان پاشو کاری که میگم بکن ببین با حالت اضطرابی و داری دو رکعنگت نماز داره خانم فاطم ...

حتمااا عزیزم🙂❤️

برگشت اونی که رفته

🙂🙂😍🙃

ای خدااا کاش نظرشون قسمت منم بشم

برگشت اونی که رفته

بببببین تو اینجور چیزا اگه به صلاحیت یا صلاح طرف مقابل نبشته قطع یقین نمیشه گفت حاجت میده ..مثلا من قبل ازدواجم به یک ادم خیلی بیخود نذر و نیاز میکردم در حد خلافکار بوده بعدا فهمیدم بعد با شوهرم ازدواج کردم تازه فهمیدم خدا چرا نخواست دام مستجاب بشه

بببببین تو اینجور چیزا اگه به صلاحیت یا صلاح طرف مقابل نبشته قطع یقین نمیشه گفت حاجت میده ..مثلا من ...

ااینم بگم که اونم برامیکردنذر و نیاز میکرد. ولی جور نشد به صلاح من نبوده و اون لیاقت منو نداشته