2777
2789
عنوان

تا حالا حضرت زهرا بهتون حاجت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 48 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نذرتون رو تغییر بدین لطفاتغییر پوشش احتیاج به کلی مراحل و داستان داره ...اگه یه مدت چادر سر کنین باز ...

نه عزیزم نذر کردم و تیپ الانمم با اینکه مانتوییم 

اصن انقددد معمولی هست که با چادرم بتونم کنار بیام 

و گفتم اگرریروز بیینم دارم بی حرمتی میکنم بهش کنارش میزارم چون معتقدم یه تیکه پارچه نیس:))حرمت داره 

الانم نه کاشت ناخون دارم نه آرایش 

نه مانتو جلو باز

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

اره خیلی عجیب بجه دار شدنم ...بهشون متوسل شدم تو خواب دیدم ایشون و پسرشان بهم فرزند دادن دقیقا روز ت ...

😭😭😭😭😭توروخدا منم دعا کن 

من از اامام رضا حاجت گرفتم اما این حاجتم انقد بزرگه که به حضرت عباسو امام رضا و حضرت زهرا سپردم

ما از هرچه بریدم ،به شما رسیدیم🥲(امام رضا💚 ع💚) ممنون میشم اگر امضامو میخونی برای حاجتم صلوات بفرستی:)))))))🌱🤍🌻 

ممنمن برای حاجت جدیدم نذر. کردم ایشون به من نگاه کنن منم نماز خون بشم و شروع کردم

عالی دمتونم گرم انشاالله همیشه حضرت زهرا پشت و پناه تون باشه❤️

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
اره خیلی عجیب بجه دار شدنم ...بهشون متوسل شدم تو خواب دیدم ایشون و پسرشان بهم فرزند دادن دقیقا روز ت ...

عزیزم چی نذرشون کردی 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺

نه عزیزم نذر کردم و تیپ الانمم با اینکه مانتوییم اصن انقددد معمولی هست که با چادرم بتونم کنار بیام و ...

از من روانشناس که خودمم محجبه هستم گفتن بود 

این نذر ، نذر خوبی نیست!

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
کاش این نذر رو نکرده بودی ممکنه وسطش جا بزنی

حاجت منو بده 

من غلط کنم جا بزنم🙂

من نماز استغاثه حضرت زهرا خوندم

میگفتن حتی اگه به نفعت نباشه هم جواب میده ...

برای من که جواب نداد البته به نفعم هم نبود 

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

از من روانشناس که خودمم محجبه هستم گفتن بود این نذر ، نذر خوبی نیست!

خب کم کم محجبه میشم و اگرردیدم میتونم به چادر میرسم 

نظرتون چیه؟