2777
2789
عنوان

شعر سنگ مزار

187 بازدید | 29 پست

خداحافظ ای برگ وبار دل من  خداحافظ ای سایه سار همیشه  اگر سبز رفتی اگر زرد ماندم  خداحافظ ای نوبهار همیشه.  

برای نوزاد خوبه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

رو سنگ مزار پدر من این نوشته شده:

تو غم انگیزترین دوری دورانِ منی🤕🥺

طفلکی چرا فوت کرده؟ خدابیامرزه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

عزیزم خدا صبرت بده 

اصلا زبان قاصر هست برای تسلی شما 

امیدوارم حال دلت بهتر بشه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰
چرا فوت کردچقد سخت 🤕 کی بودش

ناهنجاری داشت ولی دکتر بهم چیزی نگفت توی سونوی انومالی نشون داده بوده وقتی به دکترم گفتم اینطوره گفت نه چیزی نیست تونتونستی درست ترجمه کنی 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40