2777
2789

تروخدا کسی گزارش نزنه 

خیلی دلم گرفته دوسداشتم اینجا حرف بزنم جز اینجا نمیشه بعضی حرفارو گفت..

پریشب نامزدی پسرداییم بود خیلی خوشکل شده بودم رفته بودم ارایشگاه لباس قشنگ و فلان، وقتی برگشتم همسرم گفتمش پریودم، ناراحت شد ،، خلاصه خوابیدیم

دیشب عقد یکی از اقوام هم بود 

بازم خیلی ب خودم رسیدم و ذوق داشتم چون پریودیم تموم شده بود ،، شبش برگشتم همسرم گف خوشکل شدی ..

منم لباس مناسب خواب پوشیدم ادکلن خوبی هم زدم پیشش خوابیدم،، خودش هممممممش قبل خواب میگف خیلی خوابم میاد، دوسدارم بخوابم، کمبود خواب دارم ، من نشنیده گرفتم رفتم پیشش خوابیدم گوشیشو گرفته بود استوری میدید منم گوشیمو گرفتم،، اخرش گرفت روشو کرد اونور خوابید،، چندبار صداش زدم سریع خودشو زد ب خوابیدن

ولی واقعا واقعا واقعاااااا بم برخورد و ناراحت شدم 

یعنی تا الان وقتی یادم میفته چقدر بهم برمیخوره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چ کار های بچه گانه ای🤦

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

از صبح ک بیدار شدم باهاش سرسنگین بودم 

چون چندبار این کارشو تکرار میکنه

حتی بعضی وقتا میرم سمتش پسم میزنه میگه خسته م یا بذار ی وقت دیگه برا همین دیشب پیش قدم نشدم خودم ..

تازه هم هی میگفت چته و اینا 

گفتمش کسی ک سرده، سرد میمونه..

حرفم معنی دار بود و معنی حرفمو هم فهمید و بهش برخورد، منم خودمو زدم ب اون راه و اصلا نگاشم نمیکنم .. 

الان هی خودش ب چی میگه یا میخواد حرف بزنم

ولی واقعاً از دستش ناراحتم 

ما همش یکسال نیست عروسی کردیم چرا باید اینطور باشیم‌...