2777
2789
عنوان

ارتودونسی

91 بازدید | 10 پست

سلام کلی تحقیق کردم دکترخوب برای ارتودونسی پیداکردم که مراجعینشم راضی بودن باکلی بالاوپایین بالاخره بیعانه دادم ونامه گرفتم که ۴تادندون وبکشم وارتو روشروع کنم اینم بگم که دندونام مرتبن فقط فک بالاکمی جلویه...

امروز رفتم برای کشیدن دندون دکتر کلی تودلمو خالی کرد گفت تحلیل لثه داری همین یه دره لثه رو هم میخوای باارتو ازبین ببری؟

حالاکه دقت میکنم میبینم اره دندونام بلندن ولثه عقب رفته یکم ولی دکتر ارتودونسی اصلا اشاره ای نکرد به این موضوع حالا پشیمون شدم سلامت دندونام برام مهمتراززیباییشه ولی بیعانه رو چیکارکنم؟جواب همسرمو چی بدم؟نمیگه هردفه یه فکرمیکنی

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد بیعانه دادی؟ پس نمیدن؟

نه دیگه پس نمیدن دوتومن نهایتش منصرف میشم پولم میسوره اما خیلی دوس داشتم ارتوکنم ازطرفی مطمئنم فکرش ازسرم نمیره 

تمام زندگیم را برای آنچیزی که ازم گرفته بودن هدردادم..  .نه برای آن چیزی بهم داده بودن....
تحلیل لثه چیه؟

لثه عقب میره دندون به سرماوگرماحساس میشه وخیلی پیشرف کنه دندون لق میشه ریشه خراب میشه...

شرایط من حادنیست ولی ارتو باعث تحلیل لثه میشه دکترمیگفت دندونات خراب میشه ارتوکنی لثه هات ازبین میرن 

لثه عقب میره دندون به سرماوگرماحساس میشه وخیلی پیشرف کنه دندون لق میشه ریشه خراب میشه...شرایط من حاد ...

نمیدونم والا 

من حدود یک سال و نیم ک ارتودنسی دارم ولی مراقبت کنی هیچی نمیشه 

فقط لثه هات ملتهب میشه ک باید مراقبت کرد

نمیدونم والا من حدود یک سال و نیم ک ارتودنسی دارم ولی مراقبت کنی هیچی نمیشه فقط لثه هات ملتهب میشه ک ...

شاید لثه هات خوب بوده من الان دقت میکنم ازداخلم کاملا عقبه لثه هام 

نه دیگه پس نمیدن دوتومن نهایتش منصرف میشم پولم میسوره اما خیلی دوس داشتم ارتوکنم ازطرفی مطمئنم فکرش ...

چقد هزینه ارتو؟ 

دختر منم دندوناش کجه 

واسه بچه ها از چندسالگی انجام میدن؟ 

دندوناش هنوز کامل در نیومدن ۸ سالشه

چقد هزینه ارتو؟ دختر منم دندوناش کجه واسه بچه ها از چندسالگی انجام میدن؟ دندوناش هنوز کامل در نیومدن ...

حتما برو پیش دکتر که پیشگیری میکنن رشدفکهارو کنترل میکنن که بعدها نیازبه جراحی فک نباشه شروع معاینه هم ازهمین ۸ساله...

الان هزینه ارتو ۴۸تومنه حدودا که یک سوم اول میگیرن بقیه ش قسط یکساله