2777
2789
عنوان

چرا از سختی های مادری هیچ جا نمیگن🥲 بیاین بگیم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 61 پست
فک کن این چند ماهش بشه بفهمی اشتباهی دومی رو باردار شدی

ببین من خدای نکرده باردار هم بشم نگهش نمی‌دارم . 

اما سفت و سخت پیشگیری خواهم کرد تا پیش نیاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یک ماهه هم خودت هنوز ریکاوری نشدی هم نوزادت هنوز با محیط بیرون اخت نشده

بعد سه ماهگی خیلی بهتر میشع همه چی

من الان پسرم ۱۶ ماهشه

سختی خاصی نداره فقط کابینت ها رو میریزه بیرون خخخخ

ولی جوری شیرینه که دلت میخواد بخوریش 

کلا مادری سختی و شیرینی با همه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
دوران راه رفتنو و حرف زدنو و مدرسه رفتنو و ..... در پیش داری

نمیدونم چرا فکر میکنم اگر بچه جوری تربیت بشه ک خیلی از کاراشو خودش انجام بده مادر راحت تر میشه و سختی در پیش نداره ب اون صورت

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
جونم برات بگه دیشب تا صبح تب کرده و نخوابیده داره دندون در میاره صبح بردیم دکتر میگه دندونشه وای بخد ...

اره دورانی مثل واکسن هاش 

دندون در آوردن .مطمعنا سختن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

اینایی که چند تا با فاصله کم میارن واقعا تربیت ندارن بچه هاشون اکثرا

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
یکی دو ماه اول که سختترین دورانه.راحتتر میشه عزیزم نگران نباشمادری در کل سخته.هر دوران چالشای خودشو ...

وای امیدوارم کردییی .

منم عقیدم همینه . مخصوصا ک بچرو درست تربیت کنی و خودش از عهده کاراش بر بیاد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40