2777
2789
عنوان

چرا از سختی های مادری هیچ جا نمیگن🥲 بیاین بگیم🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 61 پست
قطعا سخت تر

یعنی بچم ده ساله شد اگر خود گفت بارش بیارم و خودش بتونه از پس کارایی خودش بر بیاد .

مثلا حمام بره موهاشو خشک کنه

برنامه هفتگیش رو خودش بزارن اتاقشو خودش تمیز کنه و... باز هم سخت تره ؟ 

من ب شدت منتظرم تا بزرگ تر شه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سخت تر خیلی اسونه که همش میگم کاش بچم همینجوری میموند😂😂😂۲سال ونیمشه رسما روانی شدم پدرمو دراورده ...

چرااا . بد دهنی رو از کس خاصی یاد میگیره عزیزم . اون شخص رو حذف کن .

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

انقدر اوایل ش شوکه شدم و سخت بود فقط شبانه روز از شوهر قول میگرفتم دیگه بچه نیاریم باشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یعنی بچم ده ساله شد اگر خود گفت بارش بیارم و خودش بتونه از پس کارایی خودش بر بیاد .مثلا حمام بره موه ...

اره بعد دوران بلوغش میرسه باید خیلی بچه رو تو اون سن خوب درک کنی و واقعا ابن مهارت میخواد

یعنی بچم ده ساله شد اگر خود گفت بارش بیارم و خودش بتونه از پس کارایی خودش بر بیاد .مثلا حمام بره موه ...

ن دیگ اسی در اون حد نه ولی اینکه همش بره بیرون تو نگرانش باشی بده یا مثلا دعوا کنه با بقیه یا آینده بچه که تامین بشه خیلی چیزای دیگ بچه بعد ۵ یا ۶ سالگی باز بهتر میشه یکم ولی وقتی بره مدرسه هی باید نگران درسش باشی و ..‌... خیلی چیزا 

اصلا کلا مادر  توی ی کلمه بخوام بگم یعنی از خود گذشتگی واقعا حق مادرا بهشت هس حتی بدترین مادر 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛💝  

خیلی سخته ولی ب نظرمن الان ک دوسالشه اسونتره ولی شارگمم بزنن خاظرنیستم دوران نوزادی و کولیک و رفلاکس ...

آخ دقیقا منم همینطور 

میدونی بچه تو این دوران زبون نداره ک بفهمی دردش چیه 

واسه همین آدم سختشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
ن دیگ اسی در اون حد نه ولی اینکه همش بره بیرون تو نگرانش باشی بده یا مثلا دعوا کنه با بقیه یا آینده ...

در نهایت یه کلام آدم وقتی مادر میشه تا همیشه قلبش یه جایی بیرون از بدنش میتپه پس سخته 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت