2777
2789
عنوان

دوشب پیش نامزدی پسرداییم بود من پری بودم همسرم نتونست

| مشاهده متن کامل بحث + 2030 بازدید | 85 پست
من اگررر بودم بی توجه بهشمیرفتم از پشت بغلش میکردم و ..ارتباط و تماس بدنیمطمین باش برمیگشت و یه کارا ...

ن ببین من خسته شدم ازبس خودم پیش قدم شدم خودم خواستم خودم بهش ب زور فعموندم ک میخوام ولی خودش بیشتر وقتا حتی میگه بذار صبح یا بذار ی وقت دیگه 

بعد اونهمه رابطه نداشتن دوسداشتم خودش دیگه مشتاقانه بیاد سمتم ن اینکه بازم من مثل همیشه..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم انتظار داشتم حداقل صبح رو آماده باشه و بیاد سمتماما نه،، رفت دوش گرفت بیدارم کرد و همین

میفهمم چی میگی 

با قهر و طعنه نمیشه کاری کرد 

به نظرم با ارامش باهاش حرف بزن موقع حرف زدن با مردها به طور مستقیم و از احساساتتون حرف بزنید 

مثلا دیشب با اون رفتارت حس بدی پیدا کردم و چندین بار هم این کار رو تکرار کردی باعث سرد شدن من از تو میشه

والا بخدا حالا هی دارم میگم رفتارش خیلی توهین آمیز بود و ناراحتم کرد حتی بعد اینکه خوابید دیگه رفتم ...

عزیزم این یه چیزیه که تا تجره اش نکنی نمیتونی درکش کنی ..

به دل نگیر =)❤

لطفا لایک نکنید❤

مگه مجبورتون کردن همچیزو میگید

والا حیا هم خوب چیزیه

اینا عادیه تو زندگی زناشویی

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خب ما چیکار کنیم واسطه شیم

فقط 20 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

میفهممت دورت بگردم منم یه ساله ازدواج کردم خیلی اذیت بودما خیلی ....و خیلی نیاز داشتم . و خیلی بده و ...

دقیقاً حرف دل منو زدی

منم اسفند میشه یکسال ازدواجمون 

ولی از همون اول و روزای اول هم ما هر شب رابطه نداشتیم،، اللن با پریودیم نزدیک ۱۰ روزه رابطه نداریم، ولی کماکان اون مشتاق نیست..

منم دیگه گفتم خسته شدم ازبس خودم رفتم طرفش یا خودم ازش خواستم یا هر چیز دیگع ای،، بخدا تا خودش دیگه نخواد و نیاد، من ن میرم سمتش ن لباس خواب حتی میپوشم براش 

خب زن هم گناهداره غرور داره احساسات داره قرار نیست هی له بشع

ن ببین من خسته شدم ازبس خودم پیش قدم شدم خودم خواستم خودم بهش ب زور فعموندم ک میخوام ولی خودش بیشتر ...

والا بعصی چیزا نمیشه واضح گفت ولی اینجوری نباید حساب کنی اسی  

تو رابطه باید دلبری کنی،،و این و نمیگن پیشقدم شدن و فلان

تو دلبری میکنی،،و اونه ک میاد طرفت

شما ماهی یکبار دارین ،،این کمه

رابطه واقعا قلق داره ک متاسفانه بهمون یاد نمیدن

کسی براش مهمه خودش با تجربه و غیره یاد میگیره

یعنی باید رفتارای هردو تون اصلاح بشه

راستش من حس میکنم تو یکم وظیفه میدونی براش،،و اون میخواد ازین وظیفه دربره

باید حس کنه اونه ک بهت نیاز داره،،بااینکه حتی تو از مشت بغلش میکنی و ماساژ  ،ولی باز خودتو بی نیاز نشون بده،،مطمینم خودش بهت جلب میشه

یکی دیگه ک رابطه رو پس نزنی،،چون دیگه دلسرد میشه ،،

اینبار اون پریود بوده 🤦🤣🤣🤣

😂😂😂😂❤️

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :))))     [ اگه میشد برگردم عقب..سلام ک هیچی حتی آدمم حسابت نمیکردم💔🫠]
میفهمم چی میگی با قهر و طعنه نمیشه کاری کرد به نظرم با ارامش باهاش حرف بزن موقع حرف زدن با مردها به ...

من همیشه اینطور حرف میزنم باهاش 

اونم میگه باشه و اینا 

ی دوسه روز خوب میشه رابطمون دوباره برمیگرده بدتر قبل