خرابی واتر پمپ میتونه باعث کم کردن آب بشه ؟و ماشین از زیر آب رو زمین بریزه؟
اگه ماشین آب کم کنه ،یعنی حتماااا واشر زده؟
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
واتر پمپ اگه سر رادیات باز کنید نگاه کنید بینم گردش اب داره یا نه البته ماشین سرد باشه قبل داغ شدن . ...
هون یه بار دود سفید میتونه نشونه واشر زدن باشه ؟؟هرچند دیگه تکرار نشد ،و آب و روغنش به حالت طبیعی برگشت؟
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
نه ممکنه مال هوای سرد باشه . اره هر وقت سوال داشتی مشکل نداره. ریپلای بزن
پدرم برده بود تعمیرگاه گفته بودن مال هوای سرده ,از در روغن موتور هم بخار بیرون اومده بود کمی ،ولی این آب که کم میکنه و میریزه زیر ماشین نمیدونیم چیه .امروز تعمیرکار گفته بود شاید واتر پمپه.
هوزینگم میتونه باشه؟
باید از زیر ماشین نگاه کنی مشخص میشه. ولی اگه گردش اب نداشته باشه واتر پمپ هست. آمپر میاره بالا واش ...
اگه عوضش کنیم چقد هزینش میشه کلا ؟خیلی گرونه؟
خیلی ممنونم ازتون که وقت گذاشتین.واشر فکر کنم الان ده میلیونی بشه؟
ریختن آب از واتر پمپ میشه پولی میشه.ژنتها میشه.کم کردن آب اگر ماشین جوش بیاره آمپر آب بیاد بالاواشر ...
خداکنه نزده باشه بخدا بابام دیگه پول نداره ماه پیش عوضش کرد
واشر تنها 3 تمون با دست مزد ولی تعمیر کار میندازه تو خرج شمارو بیشتر میشه 🤕
خدا به دادمون برسه تو این بی پولی و ماه پیشم شش تومن خرجش شد .
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
واترپمپ رو عوض کرد امروز خدا کنه از اون باشه و مشکلش رفع بشه .سه میلیون شد🥺😔