2777
2789

من میخام طبیعی زایمان کنم دکترم گذاشته به اختیار خودم  بیمه تکمیلی هم دارم چه سزارین چه طبیعی جفتش تو بیمارستان خصوصی میتونم برم    حالا چیکار کنم طبیعی راحت زایمان کنم  ? چرا انقد راجب زایمان طبیعی بد میکن 

درحالی که خاله مامانم زنداییم طبیعی بودن راضی ن  

من دخترخاله م سزارین بود راضی نبود

حالا منم اولین تحربه م هست  نمیدونم واقعا چیکار کنم

وقتی شرایط هردوروداری بروسزارین

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من طبیعی بودم راضی بودم..خالم سزارین بود راضی نبود ..بدن هرکس یه جوره دیگه من ترس از امپول و جراحی و اینادارم اونجور راحترم ...ببین باروحیت چی سازگاره هردو سختی داره

من پولشو داشتم .‌ دو تا بچمو توی خصوصی دنیا اوردم ولی زایمانم ب انتخاب خودم طبیعی بود .‌ پول سزارین رو هم داشتم .. ولی انتخابم طبیعی بوده و هست .. و کاملا راضیم هیچ عوارض و مشکلاتی هم ندارم .. درد داری درسته ولی همون لحظه تموم میشه میره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بنظر شما در کل چی تو زایمان راحت تاثیر داره ؟ الان خانوم همکار همسرم سزارین کرده بیمارستان خصوصی هن ...

طبیعی ..پیاده روی ...سزارین والا مسکن اینارو باید بخوری ..هرچی صلاحته عزیزم 

ببین من چون تو این زمینه کار میکنم و جز حرفمه یه راهنمایی بهت بدن.ببین هم سزارین و هم طبیعی در واقع مشکلات خاص خودشو داره و خب ببین طبیعی شما در واقع نمیدونی دقیق تاریخ زایمانت کیه؟چون ممکنه عقب و جلو بشه یا بچه یهویی بیاد و تو خود زایمان طبیعی شما درد وحشتناک و زیادی راباید تجربه کنی و خیلی باید زور زدن شما اوکی باشه برا همینه شاید خیلی ها انتخاب نمیکنن زایمان طبیعی را و عوارضش هم گشادی واژن و شاید بعضی موارد پارگی پرینه باشع.و خب سزارین شما وقتی بیهوش یا بی حس میشی شما اون لحظه درد زیادی نداری و سزارین تازه بودکه میای خونه درد را تجربه میکنی

من پولشو داشتم .‌ دو تا بچمو توی خصوصی دنیا اوردم ولی زایمانم ب انتخاب خودم طبیعی بود .‌ پول سزارین ...

دقیقا خونوادمم همینو میگن  میگن بچه دنیا بیاد دردات تموم میشه دیگه راحتی پس چرا اینجا انقد بد تعریف میکنن

چرا سخت نیست؟ دردش زیاد باشه چی نتونم سرپا بشم سختمه بچه مو کی نگه داره

شیاف میذاری حله کلاچه طبیعی چه سزارین بهتره کسی تا۱۰روزپیشت بمونه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
من پولشو داشتم .‌ دو تا بچمو توی خصوصی دنیا اوردم ولی زایمانم ب انتخاب خودم طبیعی بود .‌ پول سزارین ...

منم همین طور

من مهرزایمان کردم، سزارین ۲۵بود، من برای طبیعی ۳۵ هزینه کردم، همون بیمارستان

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
دقیقا خونوادمم همینو میگن میگن بچه دنیا بیاد دردات تموم میشه دیگه راحتی پس چرا اینجا انقد بد تعریف ...

چون دولتی رفتن .. یا دکترشون بد بوده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
ببین من چون تو این زمینه کار میکنم و جز حرفمه یه راهنمایی بهت بدن.ببین هم سزارین و هم طبیعی در واقع ...

دکتر من فوق تخصص زنان هست وقتی راجب گشادی واژن ازش سوال کردم  گفت این حرفا همش اراجیفه